Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi представила недорогий аналог Google Chromecast

Опубліковано

Xiaomi представила дешевий ноутбук з гарним функціоналом для бідних

На конференції, присвяченій прем’єрі флагмана Xiaomi 12, компанія анонсувала багато інших новинок. Була оприлюднена інформація про систему Xiaomi Paipai. Вона транслюватиме зображення з комп’ютера на окремий екран за аналогією з Google Chromecast.

Нова система полегшує складне завдання «проекції» зображень презентацій в офісних умовах. Для запуску системи потрібно вставити невеликий модуль у ноутбук, а інший у зовнішній екран. Так пристрої забезпечать трансляцію зображення з одного на інше. Приймач і передавач мають Wi-Fi, завдяки чому вони можуть автоматично створювати локальну мережу передачі даних.

Чіп моделі Paipai Wireless Screen Projector може працювати з різними кодеками. Це означає, що користувачеві не потрібно встановлювати додаткові драйвери, експлуатацію можна розпочинати одразу після підключення.

Новинка підтримує 4К дозвіл на швидкості 30 FPS, низький рівень стиснення, низький рівень шуму на зображенні та якісну синхронізацію аудіо та відео. Замість HDMI використовується порт USB Type-C.

Ціна Xiaomi Paipai Wireless Projector складає 78 доларів. Дата виходу пристрою на міжнародний ринок поки що невідома.

Facebook Comments

MOBILZONE

Потужний та недорогий POCO F6 обвалився в ціні до рекордно низького рівня

Опубліковано

Потужний та недорогий POCO F6 обвалився в ціні до рекордно низького рівня

Новий POCO F6 має всі шанси стати новим народним улюбленцем. У нього потужний процесор, якісний екран із високою частотою оновлення, ємний акумулятор із підтримкою швидкої зарядки та камера з оптичною стабілізацією. І все це приправлено невисокою ціною, яка додатково знижена на честь початку продажу.

У POCO F6 встановлений плоский 6,67-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2712х1220 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і яскравістю до 2400 нит. Смартфон побудований на базі продуктивного процесора Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 та оснащується від 8 до 12 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR5X. За автономність відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг за допомогою швидкої 90-ватної зарядки.

Основна камера з роздільною здатністю 50 Мп оснащена системою оптичної стабілізації зображення. Є також ультраширококутна камера на 8 Мп, а для селфі в екран вбудована фронталка на 20 Мп. Ще в смартфоні передбачені стереодинаміки, ІЧ-порт, захист від води за стандартом IP64 та підтримка безконтактних платежів.

На честь старту продажів версію на 8+256 ГБ можна придбати за 13200 гривень, а на 12+512 ГБ – за 14300 гривень.

Зазначені ціни є актуальними на день публікації, а кількість доступних для замовлення пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Нові тарифи за світло вражають: як зекономити

Опубліковано

Нові тарифи за світло вражають: як зекономити

З 31 травня Уряд підняв тарифи на електроенергію, але зовсім не так, як обіцяв.

Тема подорожчання електроенергії для українців актуальна вже давно, ще 29 травня Міненерго повідомило про підвищення цін на електроенергію. Про це, зокрема, заявила заступник міністра енергетики Світлана Гринчук під час телемарафону “Єдині Новини”.

За її словами, українська енергосистема за останні два місяці зазнала серйозних пошкоджень із-за обстрілів ЗС РФ. Грінчук зазначила, що уряд використовує всі можливі ресурси для пом’якшення ситуації в енергосистемі та підготовки до пікових періодів споживання влітку, восени та взимку.

Але це не головне. Грінчук запевняла, що уряд запропонує диференційовану систему тарифів й працюватиме вона так: за перші 100 кіловат/год споживач платить за старим тарифом – 2,64 гривні за кіловат. А за всі наступні – по 4,8 грн. Але, здається, щось пішло не так.

Кабінет Міністрів України на засіданні 31 травня затвердив рішення про нову фіксовану ціну на електроенергію для індивідуальних і колективних побутових споживачів на рівні 4,32 грн/кВт-год. Такі тарифи діятимуть до 30 квітня 2025 року, повідомив наприкінці наради міністр енергетики Герман Галущенко.

“Підвищення тарифу – це складний та вимушений крок. Наша мета – зберегти світло й втримати систему. На нас чекає колосальна реконструкція, яка потребує величезних зусиль та фінансування. На об’єктах генерації, розподілу та передачі постійно тривають ремонтні роботи. На жаль, ми знаємо, що ворог продовжуватиме обстріли енергетичних об’єктів, і ми повинні залучити всі можливі ресурси», — прокоментував Галущенко.

Галущенко також зазначив, що ринкова вартість електроенергії становить майже 7,5 грн/кВт-год, але в теперішній ситуації, не можна допустити такого підвищення. Але водночас у країни немає шансів зберегти колишні ціни, оскільки, за словами міністра, ціна на електроенергію у 2,64 гривні покриває лише третину фактичної собівартості електроенергії.

У Міненерго уточнили, що в опалювальний період (з 1 жовтня 2024 року по 30 квітня 2025 року) для споживачів, які використовують електроопалювальні прилади, буде надаватися пільгова ціна на електроенергію на рівні 2,64 грн/кВт-год (за умови споживання 2000 кВт·год на місяць протягом цього періоду).

“Водночас «нічна ціна електроенергії» (із встановленими відповідними двозонними лічильниками) становитиме 2,16 гривні за кіловат-годину. Чим не спосіб заощадити?” – зауважив міністр енергетики.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Представлена ​​новітня пральна та сушильна машина Xiaomi Mijia Essence Wash на 10 кілограм: ціна і характеристики

Опубліковано

Xiaomi випустила свою новітню розумну пральну та сушильну машину Xiaomi Mijia Essence Wash, розраховану на 10 кг білизни. Нова розумна пральна машина Mijia використовує технологію швидкого прання Essence і може завершити процес прання менш ніж за 36 хвилин. Порівняно з традиційними пральними машинами, нова технологія скорочує час прання до 45%. Це також забезпечує економію близько 33% води та 40% електроенергії.

Що стосується функції сушіння, нова пральна машина оснащена високоточним датчиком, який точно контролює температуру та час у режимі реального часу, тому сушіння зупиняється, коли одяг висихає. Вона також підтримує дбайливе низькотемпературне сушіння з точним контролем температури від 55 °C до 65 °C, що гарантує, що одяг не буде пошкоджений під час сушіння. У той же час, постійна висока швидкість вітру 14,5 м/с забезпечує скорочений час сушіння.

Користувачі можуть віддалено планувати програми прання та керувати машиною через програму Mijia. Вона підтримує голосове керування XiaoAi, з’єднання пристроїв AIoT та голосове нагадування через динамік XiaoAi. Пральна машина підтримує онлайн-оновлення OTA.

Xiaomi Mijia Essence Wash отримала ультратонкий корпус та оснащена великим барабаном діаметром 525 мм. Вона підтримує очищення барабана при температурі 95 °C. Вона оснащена двигуном із прямим приводом (DD), що робить пральну машину більш стабільною та тихою під час роботи.

Ціна новинки складає близько 300 доларів.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
60 днів на оновлення даних в ТЦК відміняється: скільки дали часу
MOBILZONE5 днів тому

60 днів на оновлення даних в ТЦК відміняється: скільки дали часу

Офіційно 150 днів ТЦК не мають права затримувати та відправляти на ВЛК чоловіків: заборонено
MOBILZONE5 днів тому

Офіційно 150 днів ТЦК не мають права затримувати та відправляти на ВЛК чоловіків: заборонено

Стало відомо скільки працівників, які ідуть оновлювати дані в ТЦК отримують бойову повістку
MOBILZONE3 дні тому

Стало відомо скільки працівників, які ідуть оновлювати дані в ТЦК отримують бойову повістку

MOBILZONE7 днів тому

Військовозобов’язаних примусово доставлятимуть до ТЦК: можуть застосувати силу

Які документи не можна підписувати в ТЦК
MOBILZONE2 дні тому

Які документи не можна підписувати в ТЦК

Стало відомо, скільки чоловіків, що отримали повістки, приходять до ТЦК: цифри вражають
MOBILZONE6 днів тому

Стало відомо, скільки чоловіків, що отримали повістки, приходять до ТЦК: цифри вражають

У Дії запущено нову круту функцію
MOBILZONE13 години тому

У Дії запущено нову круту функцію

Оновлення даних через "Резерв+": чому українцям все одно потрібно йти до ТЦК
MOBILZONE5 днів тому

Оновлення даних через “Резерв+”: чому українцям все одно потрібно йти до ТЦК

Пенсіонерам доплатять по 1000 гривень: хто отримає
MOBILZONE4 дні тому

Пенсіонерам доплатять по 1000 гривень: хто отримає

У Верховній Раді прийняли нові штрафи для українців: за що тепер можна отримати штраф
MOBILZONE4 дні тому

У Верховній Раді прийняли нові штрафи для українців: за що тепер можна отримати штраф

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.