Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi випустить прошивку MIUI 13 на Android 12 і Android 13

Опубліковано

Xiaomi випустить прошивку MIUI 13 на Android 12 та Android 13

Ні для кого не секрет, що прошивка MIUI – це не самостійна операційна система, а платформа на базі Android від Google, тож чекати від неї чогось кардинально нового не доводиться. Тим не менш, щорічно Xiaomi випускає нові версії своєї прошивки, змінюючи її зовнішній вигляд і покращуючи досвід користувача в цілому. Сьогодні, 5 листопада 2021 року, надійні джерела в соцмережі Weibo повідомили про те, що компанія приступила до стадії активного тестування нової операційної системи в особі MIUI 13, а побудована вона буде на базі операційних систем Android 12 або Android 13, залежно від моделі, що використовується. мобільного пристрою. Чим потужніший телефон, тим на кращий власний досвід усі можуть розраховувати, тому що тим новіше і свіжіше виявиться програмне забезпечення.

Незабаром після того, як відомості про початок тестування нової прошивки потрапили в мережу, зробити офіційну заяву з цього приводу вважав за необхідне засновник і генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь. Він підтвердив, що прошивка MIUI 13 справді буде заснована на Android 12 або Android 13, залежно від моделі телефону, а реліз її фінального остаточного складання для всіх бажаючих відбудеться до кінця 2021 року. Таким чином, чекати релізу нової платформи залишилося недовго, і це безперечно приємно порадує безліч людей. Новітня операційна система пропонує всім і кожному просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід, містить у собі безліч нововведень.

Xiaomi випустить прошивку MIUI 13 на Android 12 та Android 13

Нова прошивка в особі MIUI 13 пропонує користувачам нові шрифти, іконки та анімаційні ефекти, перероблені стандартні програми, оновлений дизайн безлічі елементів, підтримку технології розширення оперативної пам’яті під назвою Memory Fusion, а також безліч інших нововведень, включаючи покращений ігровий режим для підвищення виробник. Вже до кінця листопада 2021 року відбудеться реліз фінальної стабільної версії нової ОС для китайського регіону, а в грудні вийде глобальна прошивка, що містить підтримку російської мови та безлічі інших, а також повний набір всіх сервісів Google. Тому слід, що чекати її релізу залишилося зовсім недовго, буквально кілька тижнів.

В даний час достеменно невідомо, на базі якої операційної системи виявиться побудована новітня прошивка MIUI 13 у випадку з тими чи іншими моделями телефонів. Крім того, може вийти так, що спочатку вона буде заснована на Android 12, але через якийсь час, кілька місяців або більше, вийде її більш свіжа збірка на базі Android 13. В історії компанії Xiaomi подібних випадках було чимало, причому вони також зачіпають продукцію дочірніх брендів Redmi, Poco, Black Shark та Meitu. Як і завжди в подібних випадках, встановити нову ОС на свої телефони зможуть усі охочі за допомогою оновлення через налаштування мобільного пристрою. Зазвичай подібна операція займає не більше години, але за умови наявності підключення до мережі Wi-Fi.

Facebook Comments

MOBILZONE

ПриватБанк розігрує нові Iphone 15 : умови акції

Опубліковано

ПриватБанк розігрує нові Iphone 15 : умови акції

ПриватБанк завжди проводить цікаві розіграші для своїх клієнтів. Так, з 3 травня по 2 серпня 2024 ПриватБанк буде розігрувати кожен місяць по три нових Iphone 15.

Хто може взяти участь в акції

Повнолітні клієнти ПриватБанку, які мають ІПН та активну картку Visa.

Для участі в акції потрібно :

  • Зареєструйтеся за допомогою свого мобільного телефону.
  • Протягом певного періоду акції здійснити 3 поповнення мобільного на загальну суму від 400 грн через Приват24 з картки Visa (враховуються також автоплатежі). Кожні 3 поповнення мобільного – ще один шанс на виграш.
  • 3. Чекайте на розіграш призів щомісяця.

Яка винагорода чекає на переможців

  • Перший етап акції – розіграш трьох iPhone 15 Pro Max 256GB.
  • Другий етап акції – розіграш трьох iPhone 15 Pro Max 256GB.
  • Третій етап акції – розіграш чотирьох iPhone 15 Pro Max 256GB.

Щоб взяти участь в акції перейдіть за посиланням.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Відсьогодні остаточно скасовано статус обмежено придатних: що це значить

Опубліковано

Відсьогодні остаточно скасовано статус обмежено придатних: що це значить

Відсьогодні остаточно скасовано статус обмежено придатних до служби. Як йдеться у перехідних положеннях, громадяни України, визнані обмежено придатними до військової служби до 4 травня, протягом 9 місяців підлягають повторному медичному огляду.

Що тепер потрібно зробити:

▪️Пройти ВЛК колишні обмежено придатні мають до 4 лютого 2025;
▪️Вони отримають новий висновок про придатність. І можуть бути розділені на різні категорії «залежно від ступеня функціональності»;
▪️Придатність та непридатність визначатиметься не стільки від хвороби чи фізичної вади, скільки від стану конкретної людини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Міністерство оборони України внесе зміни до положення про ВЛК: що відомо

Опубліковано

Міністерство оборони України внесе зміни до положення про ВЛК: що відомо

В Міністерстві оборони України з 4 травня внесли зміни щодо положення військово лікарської – комісії (ВЛК). А саме, було визначено список діагнозів, які будуть визнаватися непридатними до військової служби.

Отже, з 4 травня непридатними до військової служби будуть визнавати чоловіків, які хворі на інфекційні та вірусні захворювання, які не піддаються лікуванню. Також призивати не будуть осіб з захворюваннями центральної нервової системи, інфекційними ураженнями шкіри, гельмінтозами, протозойними захворюваннями.

Повний список хвороб, з якими не будуть призивати до військової служби:

  • хронічний вірусний гепатит;
  • туберкульоз;
  • чоловіки, які хворі на рак;
  • швидко прогресуючі захворювання крові та кровотворних органів;
  • захворювання щитовидної залози;
  • всі види цукрового діабету зі значними функціональними порушеннями;
  • захворювання центральної нервової системи, особливо дитячий церебральний параліч і паралітичні синдроми;
  • хворобою Паркінсона;
  • розсіяним склерозом;
  • захворюваннями серцево-судинної системи,
  • захворювання дихальної системи;
  • судинними захворюваннями.
  • тяжкі розлади психіки;

Також за цим наказом тепер зняття з військового обліку і визнання непридатності чоловіка буде двома комісіями ВЛК.  Штатна військово-лікарська комісія перевірятиме рішення ухвалені позаштатними ВЛК. При цьому в процесі встановлення діагнозу військові медики спиратимуться на результати обстежень та аналізів та у разі невідповідності скликатимуть консиліум.

Дані рішення було внесено, тому що багато з діагнозів відносилися до “Обмежено придатних”, а так як даний статусу був скасований, то в Міністерстві оборони вирішили більш детально пройтися по хворобам, з якими не будуть призивати до військової служби.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.