Connect with us

MOBILZONE

Пошуковик Google дав збій, як виправити

Опубліковано

Пошуковик Google дав збій, як виправити

У додатку Google зафіксовано масштабний збій. Сьогодні користувачі Google з різних країн світу поскаржилися на збої в роботі пошукової системи. Відповідні скарги з’явилися на сайті Downdetector, який розглядає проблеми і збої в роботі найбільш популярних інтернет-ресурсів.

Перші скарги на збої в роботі Google з’явилися сьогодні вранці після 7 години і найбільш активно про збої повідомляли користувачі Росії, США, Італії, Іспанії, Німеччини, України та Британії. Серед головних скарг значиться неможливість повноцінно користуватися пошуком через безперервне перезапуску браузера і проблеми зі входом до системи. При цьому стрибка скарг на роботу пошти Gmail і відеохостингу YouTube зафіксовано не було. До роботи інших продуктів Google також немає претензій.

Компанія знає про проблеми і повинна виправити їх в короткий термін. Тим часом, ентузіасти вже знайшли шлях, як можна вирішити проблему. Для цього має бути видалити оновлення. Шлях такий: тривале натискання на іконку програми Google в лаунчер – клікнути по іконці інформації (i) – додаткові налаштування (три точки в верхньому правому куті) – «видалити оновлення».

Щоб призупинити процес автоматичного оновлення програм через магазин Google Play, в параметрах маркетплейса необхідно відключити пункт, який відповідає за дану операцію.

Facebook Comments

MOBILZONE

Відтепер у «Дії» можна перекласти документи на англійську мову

Опубліковано

Відтепер у «Дії» можна перекласти документи на англійську мову

У додатку «Дія» з’явилася можливість перекласти документи на англійську мову.

Про це в Міністерстві цифрової трансформації повідомили у своїх соціальних мережах.

Тепер, у додатку можна отримати англомовну версію наступних документів:

  • закордонний паспорт
  • техпаспорт
  • посвідчення водія

Як скористатися послугою:

  • Зайдіть в додаток і знайдіть документ, який потрібно перекласти,
  • Натисніть три крапки в нижньому правому куті документа
  • Перекласти на англійську

Права та техпаспорт мають міжнародне кодування, яке використовують у ЄС, США та Канаді.

Також читайте:

У Міністерстві ветеранів повідомили, що через два місяці запустять електронні посвідчення ветеранів у системі «Дія».

У додатку “Дія” тепер можна надсилати електронні копії своїх документів. 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Держава зможе відстежувати всі банківські операції українців

Опубліковано

Держава зможе відстежувати всі банківські операції українців

Президент Володимир Зеленський оголосив про старт нової економічної платформи «Зроблено в Україні». Громадяни, які будуть купляти вітчизняні товари зможуть отримати значний кешбек від покупки. Однак деякі представники влади розкритикували дану ідею, адже всі банківські операції будуть як на долоні у податкової служби.

Як відомо, проект повинен запрацювати уже в липні 2024 року. Кешбек від покупки нараховуватиметься на спеціальні картки і буде складати 10%. Але кошти, які будуть повернуті на спеціальну картку можна буде тратити виключно на вітчизняну продукцію. Таким чином, держава матиме змогу відстежувати всі транзакції українців.

Народний депутат ВРУ Ярослав Железняк розкритикував дану ініціативу. На його думку, вона максимально не на часі.

Сьогодні всі гроші повинні іти на війну без виключення. У нас велика дірка в бюджеті, а ці чиновники бігають з ідеєю кешбеку. На таку програму потрібно виділити серйозні гроші, діло не в пару мільйонах, сума сягає мільярдів, тому вважаю дану ідею максимально безглуздою, – наголосив нардеп.

Також нардеп додав, що це можливість податкової бачити всі транзакції без обмежень банківської таємниці.

Адже, щоб отримати кешбек, українцеві потрібно прикріпити банківську картку у додатку “Дія” та надати державі доступ до операцій за нею.

Пояснюю – це можливість податкової бачити всі транзакції без обмеження банківської таємниці, – наголосив Ярослав Железняк.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Тепер за відео і фото роботи ТЦК будуть садити в тюрму

Опубліковано

Тепер за відео і фото роботи ТЦК будуть садити в тюрму

Кримінальна відповідальність за фіксацію роботи ТЦК. За розповсюдження інформації в соцмережах про місця перебування, пересування ТЦК під час заходів оповіщення громадян може загрожувати позбавлення волі від 5 до 8 років.

До уваги громадськості, ЗМі, коментаторів, блогерів та експертів.

1. Поширення інформаці в соціальних мережах інтернет, спільнотах месенджерів, щодо місця перебування, пересування військовослужбовців ТЦК під час виконання ними заходів оповіщення військовозобов язаних громадян – призводить до розкриття форм та методів виконання завдання з призиву на військову службу для захисту України, а також призводять до підриву авторитету Збройних Сил України у суспільстві.

Крім того, такі діяння містять ознаки складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період), які виражаються у втручанні в цю діяльність, створенні перешкод, перепон, спрямованих на недопущення, припинення чи заборону проведення окремих дій підрозділами ЗСУ та іншими військовими формуваннями, прийняття тактичних чи стратегічних рішень керівництвом чи особовим складом зазначених підрозділів задля ускладнення або унеможливлення здійснення законної діяльності ЗСУ та іншими військовими формуваннями або істотному зниженні ії ефективность за що передбачена відповідальність у виді позбавлення волі від 5 (пʼяти) до 8 (восьми) років.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.