Connect with us

MOBILZONE

Українцям повертають безкоштовне телебачення

Опубліковано

Українцям повертають безкоштовне телебачення

Мінціфри анонсувало запуск в Україні безкоштовного цифрового телебачення. В Україні створять мультиплекс (Multiplex) з безкоштовним доступом до 12 цифрових каналів для всіх жителів країни. Для створення цифрової майданчики виділять 490 млн грн. Про це заявив Михайло Федоров, глава Мінціфри під час свого виступу на засіданні РНБО.

За словами глави цифрового відомства нова мережа дозволить тим українцям, які проживають на прикордонних територіях дивитися українське телебачення, у них з’явиться вибір між українським і російським продуктом. Крім того, новий майданчик стане системою оповіщення на випадок надзвичайних ситуацій.
Михайло Федоров підкреслив, що на сьогоднішній день багато українців отримуючи по телебаченню основну інформацію страждають від російської пропаганди.
Незважаючи на те, що Україна просувається в сфері цифровізації, найдоступнішим джерелом отримання важливої ​​інформації до сих пір є телебачення.

Через кодування супутникового, українці втратили можливість дивитися українські канали. Для перегляду каналів тепер необхідно придбати новий тюнер і підписати договір з провайдерами. Створення безкоштовної цифрової загальнонаціональної цифрової мережі мультиплекс МХ-7 дасть можливість вирішити зазначені вище проблеми.
Міністр Федоров заявив, що мережа буде віщати державні телеканали і “Суспільне”. Глядачам для отримання сигналу знадобляться антени і цифрові тюнери.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення буде стежити за наповнюваністю каналів в важливою і актуальною інформацією.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

ПриватБанк розігрує нові Iphone 15 : умови акції

Опубліковано

ПриватБанк розігрує нові Iphone 15 : умови акції

ПриватБанк завжди проводить цікаві розіграші для своїх клієнтів. Так, з 3 травня по 2 серпня 2024 ПриватБанк буде розігрувати кожен місяць по три нових Iphone 15.

Хто може взяти участь в акції

Повнолітні клієнти ПриватБанку, які мають ІПН та активну картку Visa.

Для участі в акції потрібно :

  • Зареєструйтеся за допомогою свого мобільного телефону.
  • Протягом певного періоду акції здійснити 3 поповнення мобільного на загальну суму від 400 грн через Приват24 з картки Visa (враховуються також автоплатежі). Кожні 3 поповнення мобільного – ще один шанс на виграш.
  • 3. Чекайте на розіграш призів щомісяця.

Яка винагорода чекає на переможців

  • Перший етап акції – розіграш трьох iPhone 15 Pro Max 256GB.
  • Другий етап акції – розіграш трьох iPhone 15 Pro Max 256GB.
  • Третій етап акції – розіграш чотирьох iPhone 15 Pro Max 256GB.

Щоб взяти участь в акції перейдіть за посиланням.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Відсьогодні остаточно скасовано статус обмежено придатних: що це значить

Опубліковано

Відсьогодні остаточно скасовано статус обмежено придатних: що це значить

Відсьогодні остаточно скасовано статус обмежено придатних до служби. Як йдеться у перехідних положеннях, громадяни України, визнані обмежено придатними до військової служби до 4 травня, протягом 9 місяців підлягають повторному медичному огляду.

Що тепер потрібно зробити:

▪️Пройти ВЛК колишні обмежено придатні мають до 4 лютого 2025;
▪️Вони отримають новий висновок про придатність. І можуть бути розділені на різні категорії «залежно від ступеня функціональності»;
▪️Придатність та непридатність визначатиметься не стільки від хвороби чи фізичної вади, скільки від стану конкретної людини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Міністерство оборони України внесе зміни до положення про ВЛК: що відомо

Опубліковано

Міністерство оборони України внесе зміни до положення про ВЛК: що відомо

В Міністерстві оборони України з 4 травня внесли зміни щодо положення військово лікарської – комісії (ВЛК). А саме, було визначено список діагнозів, які будуть визнаватися непридатними до військової служби.

Отже, з 4 травня непридатними до військової служби будуть визнавати чоловіків, які хворі на інфекційні та вірусні захворювання, які не піддаються лікуванню. Також призивати не будуть осіб з захворюваннями центральної нервової системи, інфекційними ураженнями шкіри, гельмінтозами, протозойними захворюваннями.

Повний список хвороб, з якими не будуть призивати до військової служби:

  • хронічний вірусний гепатит;
  • туберкульоз;
  • чоловіки, які хворі на рак;
  • швидко прогресуючі захворювання крові та кровотворних органів;
  • захворювання щитовидної залози;
  • всі види цукрового діабету зі значними функціональними порушеннями;
  • захворювання центральної нервової системи, особливо дитячий церебральний параліч і паралітичні синдроми;
  • хворобою Паркінсона;
  • розсіяним склерозом;
  • захворюваннями серцево-судинної системи,
  • захворювання дихальної системи;
  • судинними захворюваннями.
  • тяжкі розлади психіки;

Також за цим наказом тепер зняття з військового обліку і визнання непридатності чоловіка буде двома комісіями ВЛК.  Штатна військово-лікарська комісія перевірятиме рішення ухвалені позаштатними ВЛК. При цьому в процесі встановлення діагнозу військові медики спиратимуться на результати обстежень та аналізів та у разі невідповідності скликатимуть консиліум.

Дані рішення було внесено, тому що багато з діагнозів відносилися до “Обмежено придатних”, а так як даний статусу був скасований, то в Міністерстві оборони вирішили більш детально пройтися по хворобам, з якими не будуть призивати до військової служби.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.