Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi MI 11 і MI 11 Pro: Характеристики, ціна і перші фото

Опубліковано

Компанія Xiaomi готує до анонсу смартфон флагманського рівня Xiaomi Mi 11. Він отримає мобільний процесор Snapdragon 888 5G. Крім того, саме в цьому флагмані відбудеться дебют нової однокристальної системи на ринку. Xiaomi Mi 11 отримає Quad HD + активну матрицю на органічних світлодіодах. Діагональ поки що не уточнюється. Частота оновлення зображення складе 120 Гц. Фронтальна камера на 20 Мп буде встановлена ​​в лівому верхньому куті лицьового боку.

Напевно ви вже бачили новина про те, що компанія Qualcomm днями представила світу свій новий процесор – Snapdragon 888, на базі якого, в 2021 році будуть виходити флагманські (і не тільки) смартфони провідних брендів.

Але Xiaomi, в своїх забігах попереду паровоза часом досягає найвищої точки абсурду, адже 2 флагмана за рік, це не просто дурний хід, але і демонстрація зневажливого ставлення до потенційних покупців.

За заявою інсайдера Iniverseice, Xiaomi робить все можливе, щоб представити новинку вже в кінці грудня.
Ще вчора ввечері в соціальній мережі Weibo, почали з’являтися перші повідомлення про характеристики нових флагманів компанії, а минулої ночі, були злиті перші фото і ціни, про які ми сьогодні і поговоримо.

Xiaomi MI 11 і MI 11 Pro: Характеристики, ціна і перші фото

Ice universe стверджує, що саме так буде виглядати скло закриває дисплей і як ви можете помітити, рамки дійсно мінімальні

Характеристики
У Xiaomi ніколи не було проблем з оснащенням флагманів за останнім словом техніки і Mi 11 / MI 11 Pro не виняток:

Обидва смартфони отримають Super Amoled дисплеї і частотою оновлення в 120 Гц і дозволом Quad HD + (2560 x 1440).
Як процесор природно виступить Snapdragon 888, який буде працювати в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR 5 (чи версія з 12 ГБ поки не відомо)
Базова версія обох моделей буде оснащена 128 ГБ пам’яті сховища, стандарту UFS 3.1. А значить проблем зі швидкістю запису / читання точно не буде

Xiaomi MI 11 і MI 11 Pro: Характеристики, ціна і перші фото

А ось в плані автономності особисто у мене є питання.

В MI 11 (якщо вірити інформації) буде встановлена ​​батарея ємністю 4780 мАг з підтримкою швидкої зарядки (50 Вт провідний і 30 Вт бездротовий).
MI 11 Pro, в свою чергу, отримає акумулятор 4500 мАч і підтримку швидкої зарядки потужністю 120 Вт.
Але якщо згадати про дисплей 120 Гц, вельми потужною начинці і вимогливою MIUI, з’являються підозри, що автономність о 6 годині роботи екрану, будуть межею для новинок від Xiaomi.

Про камерах інформації поки мало, а та що є перебуває під великим питанням. Проте, залишаю заявлені характеристики в форматі «Як є»:

Xiaomi Mi 11 – 108 МП, 13 МП (ультра широкий кут) і 5 МП макросенсор
Xiaomi Mi 11 Pro – Основний модуль поки невідомий, 48 МП (OmniVision OV48C), 20 МП (ширококутний об’єктив) і 12 МП (телеоб’єктив з 2-х кратним оптичним зумом)

Xiaomi MI 11 і MI 11 Pro: Характеристики, ціна і перші фото Xiaomi MI 11 і MI 11 Pro: Характеристики, ціна і перші фото

Ціна
В обох випадках, ціна відома тільки для версій 8/128, але якщо з’явиться більше інформації, я обов’язково доповню статтю, а поки, ціна в Китаї на MI 11 складе (в перерахунку на гривні) від 17 300 до 18000. А за старшу версію попросять від 24100 до 24600.

Наостанок висловлю власну думку з приводу цих смартфонів:

«Я прекрасно розумію, що це перш за все бізнес, але згадуючи про те, яким глючний вийшов Mi 10, можу припустити, що через бажання бути першими, Xiaomi знову НЕ оптимізують MIUI і працювати флагман (вартістю в 60 тисяч рублів) буде гірше ніж деякі бюджетники Redmi »

Facebook Comments

MOBILZONE

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Опубліковано

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Найближчим часом Міноборони запровадить електронний запис відвідування ТЦК та з 18 травня запустить е-кабінет для військовозобов’язаного.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Катерина Черногоренко.

За її словами, це звичайний мобільний додаток, який можна завантажити з App Store і Google Play Market. У ньому ви просто авторизуєтесь і заповнюєте необхідні «поля» для оновлення даних. Йти до TЦК нема потреби.

Заступниця міністра нагадала, що з 18 травня військовозобовʼязані повинні зареєструвати свої дані: номер телефону, електронну адресу (за наявності) та фізичну адресу проживання.

Це можна буде зробити в трьох доступних форматах — в ТЦК та СП, через ЦНАП або через е-кабінет.

“Ми розробляємо функцію авторизації, де ви можете заповнити ці три поля і відразу отримати інформацію з бази військовозобов’язаних “Оберіг”, щоб переглянути дані про вас в реєстрі”, – сказав Черногоренко.

Заступниця міністра оборони зазначила, що якщо виникне необхідність уточнення даних, TЦК зв’яжеться із військовозобов’язаним і подальша обробка цих даних буде проводитися безпосередньо між ним і співробітниками TЦК.

Водночас ви можете оновити свої дані за допомогою додатку з будь-якої точки світу.

«Ми вважаємо, що кількість військовозобов’язаних, які скористаються цією функцією, може сягнути 70-80%, тому що це буде дуже зручно», – сказав Черногоренко.

Також читайте:

Як водії через “Дію“ можуть отримати копії документів

Як чоловікам за кордоном отримати документи

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

Опубліковано

У iOS з'явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний вирішити відому проблему, що виникає під час передачі смартфона в сервісний центр для ремонту при відключенні служби Find My.

Донедавна деактивація Find My на час передачі iPhone до сервісного центру не була проблемою, але потім компанія впровадила в iOS функцію Stolen Device Protection. Вона посилює заходи безпеки та змінює деякі налаштування конфіденційності.

Зокрема, власнику iPhone тепер доводиться чекати цілу годину перед тим, як він знову зможе користуватися пристроєм. Цей час залежить від того, як довго тривав ремонт.

Функція Repair State вирішує цю проблему. Ввівши свій Apple ID і пароль як власник iPhone, користувач підтверджує законність ремонту, уникаючи необхідності відключення Find My або Stolen Device Protection. За даними порталу MacRumors, реліз стабільної версії iOS 17.5 очікується у травні.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Опубліковано

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Pornhub, який є одним із найпопулярніших порнографічних сайтів у світі, зареєструвався в Україні та сплачуватиме податки до бюджету країни.

«Компанія, якій належить сервіс Pornhub, нарешті зареєструвалася в Україні платником ПДВ як постачальник електронних послуг. Тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans. Остання, до речі, поповнила бюджет на $0,7 млн. за I квартал», – заявив голова фінансового комітету Верховної ради Данило Гетьманцев.

Раніше стало відомо, що Державна податкова служба України оштрафувала понад $5,5 тис. Pornhub через небажання реєструватися в країні та несплату податків до бюджету.

Крім того, було названо найбільших платників ПДВ з цифрових послуг (Google, Apple, Meta* та Valve), які задекларували та сплатили понад 50 млн доларів ще до настання граничного терміну.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.