Connect with us

MOBILZONE

Відео обзор прозорого телевізора від Xiaomi

Опубліковано

Відео обзор прозорого телевізор від Xiaomi

Блогер Лайнус Себастіан з каналу Linus Tech Tips протестував прозорий телевізор Xiaomi Mi TV Lux Transparent Edition, який компанія представила в серпні 2020 року. Як з’ясувалося, у Xiaomi вийшов дорогий і при цьому неоднозначний продукт.

ТВ оснащений 55-дюймовою OLED-матрицею без підкладки – вона проглядається наскрізь, причому це помітно як в включеному, так і вимкненому стані. В останньому випадку і в темних сценах видимість набагато краще. Якщо на екрані відображається кольорова картинка, матриця практично непрозора. Дозвіл телевізора 1080р при частоті оновлення 120 Гц.

Індивідуальні пікселі дуже добре помітні навіть на досить великій відстані, зазначив Себастіан. Можливо, виробник збільшив зазор між пікселями спеціально, щоб дисплей був більш прозорим. При цьому на екрані під час тесту були помічені кілька несправних точок. Виробництвом матриці для Xiaomi Mi TV Lux займається компанія LG.

 

Відео обзор прозорого телевізор від Xiaomi Відео обзор прозорого телевізор від Xiaomi

Блогер підкреслив, що під час поїздки в Корею йому доводилося зустрічати екрани з подібною технологією від все тієї ж LG. Однак в ТВ Xiaomi використовується рішення нового покоління, яке коштує помітно дешевше. За заявою Xiaomi, прозорий ТВ підходить для ігор.

Відео обзор прозорого телевізор від Xiaomi

На Xiaomi Mi TV Lux є ігровий режим, але 120 Гц і швидкий відгук можна отримати тільки при підключенні до одного з трьох HDMI-портів. Прозора панель встановлена ​​на незнімної підставі в формі шайби – тут є порти, а спереду – стереосистема, якість звучання, за словами блогера, досить хороше. Xiaomi Mi TV Lux 11 продається тільки в Китаї за ціною 49 999 юанів (~125 000 гривень)

Facebook Comments

MOBILZONE

Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок

Опубліковано

Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок

Головна його відмінність – тепер ви можете керувати Новою поштою самостійно. Більше не треба дзвонити в кол-центр аби дізнатися де посилка, переадресувати її, дізнатися коли саме приїде кур’єр або доручити отримання іншій людині. Не треба говорити з оператором для створення експрес-накладної або чекати, поки він створить інвойс для відправки посилки в іншу країну. Всіма діями, які ви хочете зробити із посилками – керуєте безпосередньо ви. 

Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок

Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок

 

  1. Зручне оформлення переадресації: ви можете переадресувати посилку, відстежувати її за тим самим номером ЕН, можете редагувати чи скасувати переадресацію або замовити її повторно. 
  2. Виклик курʼєра в три кліки. Вашу посилку заберуть від дверей, навіть якщо вона більше 30 кг, просто виберіть звідки, що та коли зручно зустріти кур’єра. Так само можна зробити із замовленням адресної доставки. Обирайте зручний часовий проміжок та відслідковуйте рух курʼєра в режимі реального часу за 15 хв до його приїзду. А ще ви можете написати кур’єру повідомлення прямо в застосунку.
     
  3. Дивіться за кожним рухом своєї посилки по Україні та за кордоном, адже це єдиний застосунок як для України, так і для всіх країн Європи, де є Нова пошта. Тепер ви знаєте, де знаходиться ваша посилка в кожну одиницю часу.
     
  4. Керуйте своєю посилкою особисто, адже ви можете:
    – створити посилку у застосунку, а у відділенні її тільки залишити у спеціальному боксі для відправки або віддати оператору;
    – або створити посилку у застосунку і відправити її через поштомат, навіть без паковання;
    – сплатити посилку за іншу людину;
    – довірити отримання відправлення другу.
     
  5. Забирайте та відправляйте посилки з поштомату ще зручніше: менше кроків, можливість отримання без інтернету, допомога цифрового помічника нового застосунку, а ще комірки відчиняються дууууже швидко.
     
  6. Усі ваші посилки тепер одразу видно на головному екрані. Їх можна легко сортувати на «всі», «мені» й «від мене». А ще  – обирати за фільтром. Повний перелік отриманих та відправлених посилок можна переглянути в архіві.
  7.  Улюблене відділення: збережене у профілі як улюблені відділення чи поштомат будуть підтягуватись під час оформлення переадресації, повернення, що прискорить оформлення та спростить користування послугами.
  8. Спрощене і зручне оформлення повернення — можна легко повернути товар відразу через застосунок.
     

А ще тепер є можливість перевести чайові співробітнику Нової пошти — оператору, кур’єру, працівнику контакт-центру. Оформити заявку на компенсацію у разі пошкодження посилки. Відмовитися від розсилки рекламних повідомлень.

Також з’явилися нові можливості закордонного шопінгу — наприклад, можна замовити не тільки доставку товару у відділення, поштомат або прямо додому із закордонного магазина, а й замовити викуп. Для цього лише залиште посилання на бажаний товар — а Нова пошта зробить решту: знайде, придбає та відправить до вас.

 

“Запуску застосунку передувала масштабна робота не тільки з точки зору його розробки, а й вдосконалення логістики та наших сервісів — оплати, переадресації, доставки в поштомат, адресного обслуговування й інших. Адже ми розуміємо: тільки поєднання бездоганного продукту доставки та сучасних технологій можуть створити той досвід, який задовольнить наших клієнтів”, — коментує Юлія Колесник, керівник департаменту розробки клієнтських сервісів Нової пошти. 

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Стала відома ємність акумуляторів усіх моделей серії iPhone 16

Опубліковано

Стала відома ємність акумуляторів усіх моделей серії iPhone 16

Apple не розповсюджує інформацію про ємність АКБ своїх гаджетів. Але з бази бразильського сертифікатора Anatel стала відома ємність акумуляторів всіх смартфонів лінійки iPhone 16 та їх приріст щодо попереднього покоління.

У iPhone 16 встановлений акумулятор на 3561 мАг (+6,3%), у «плюсовій» моделі – на 4674 мАг (+6,6%), в iPhone 16 Pro – на 3582 мАг (+9,4%), а в iPhone 16 Pro Max – на 4685 мАг (+5,5%). Зважаючи на тести блогерів, збільшення ємності не пройшло даремно. Також на автономність міг додатково вплинути новий процесор Apple A18. Крім приросту ємності, акумулятори iPhone 16 отримали можливість заряджатися від 25-ватної бездротової і 45-ватної провідної зарядки.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Стало відомо скільки годин Київстар, lifecell, Vodafone зможуть працювати без світла

Опубліковано

Стало відомо скільки годин Київстар, lifecell, Vodafone зможуть працювати без світла

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері електронних комунікацій (НКЕК), зобов’язала всіх мобільних операторів до 1 лютого 2025 обладнати свої станції зв’язку додатковими джерелами живлення, щоб гарантувати користувачам 10 годин роботи мережі без світла.

Мобільні оператори заявили, що дані вимоги неможливі і розповіли, що в середньому зараз вони готові тільки до чотирьох годин роботи без світла.

Наскільки готова мережа “Київстар”

Директор “Київстару” Олександр Комаров розповів, що в них є приблизно 15 тисяч ключових станцій, які забезпечують звʼязок. На них розміщені базові станції — приблизно по чотири на кожному такому майданчику. Середнє споживання одного — 6-8 кВт на годину.

Щоб забезпечити безперервну роботу базових станцій протягом 10 годин потрібні значні ресурси. Наш поточний стан: 60% майданчиків можуть працювати більше 4 годин без світла, а 40% майданчиків можуть працювати 2-3 години. Мета, яку ми поставили перед собою – це робота всієї мережі 4- 6 годин у разі блекаутів – каже Комаров

Також він додав, що виконати вимоги НКЕК на безпереривну роботу до 10 годин у разі відключення електроенергії поки неможливо. Основні фактори це недостатньо часу на встановлення додаткових джерел живлення, а також відсутність фахівців з обслуговування акумуляторних батарей і генераторів.

За приблизними підрахунками, необхідно буде найняти пару тисяч додаткових працівників, які повинні обслуговувати генератори та акумулятори, яких не можна забронювати, що робить цей процес дуже важким – зазначив Комаров

Яка готовність lifecell

В lifecell кажуть, що вони мають понад 10 тисяч ключових станцій по країні. Більше половини з них оснащені новими літієвими батареями, які можуть підтримувати роботу базової станції близько 4 годин на одному заряді.

Крім того, lifecell підключив понад 1700 базових станцій до генераторів — це техніка партнерів, а також стаціонарні і мобільні генератори. Завдяки такому живленню можна тривалий час підтримувати роботу обладнання після виснаження батарей, проте про безперебійний і швидкий мобільний інтернет за таких умов не йдеться.

«Більшість наших користувачів можуть спілкуватися під час планових і аварійних відключень електроенергії. Звичайно, якість зв’язку в ці періоди не порівняти зі стандартною ситуацією, коли є електроенергія, тому що мережі операторів зв’язку будуються зі стаціонарними джерелами живлення. підтримка автономних джерел – фактично це форс-мажорна ситуація», – йдеться в повідомленні служби новин lifecell.

Як до відключень підготувався Vodafone

Директор з комунікацій Vodafone Україна Вікторія Рубан зазначила, що в Україні компанія має «десятки тисяч» базових станцій. Тільки в Київській області близько 2,5 тисячі.

Усі базові станції оснащено новими літій-залізо-фосфатними акумуляторами, які мають тривалий термін служби та швидку зарядку (трохи більше години). Більшість станцій (у Vodafone говорять про понад 50%) зможуть працювати без світла 4-6 годин. Тривалість залежить, зокрема, від кількості активних користувачів у мережі та від того, наскільки інтенсивно вони використовують з’єднання.

Окрім акумуляторів, Vodafone також розглядає можливість встановлення дизель-генераторів на ключових об’єктах зв’язку та намагаються зарезервувати електроживлення на найважливіших об’єктах.

Також читайте:

Київстар, Vodafone і Lifecell вирішили порадувати українців дешевими тарифами.

Lifecell, Vodafone та Київстар: що пропонують мобільні оператори до 350 гривень.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок
MOBILZONE11 хв. тому

Нова пошта презентувала новий мобільний застосунок

Стала відома ємність акумуляторів усіх моделей серії iPhone 16
MOBILZONE29 хв. тому

Стала відома ємність акумуляторів усіх моделей серії iPhone 16

Стало відомо скільки годин Київстар, lifecell, Vodafone зможуть працювати без світла
MOBILZONE1 годину тому

Стало відомо скільки годин Київстар, lifecell, Vodafone зможуть працювати без світла

Українцям видають по 21 тисячу гривень: потрібно встигнути зареєструватися
MOBILZONE3 години тому

Українцям видають по 21 тисячу гривень: потрібно встигнути зареєструватися

Мобілізація починає набирати оберти: почався централізований друк повісток
MOBILZONE4 години тому

Мобілізація починає набирати оберти: почався централізований друк повісток

Укрпошта розпочала розсилку повісток: у військовозобов'язаних є два тижні
MOBILZONE5 години тому

Укрпошта розпочала розсилку повісток: у військовозобов’язаних є два тижні

Протермінований паспорт за кордоном: що робити чоловікам призовного віку
MOBILZONE6 години тому

Протермінований паспорт за кордоном: що робити чоловікам призовного віку

Платіть, але зв'язку не буде: у Kyivstar зробили важливу заяву
MOBILZONE8 години тому

Платіть, але зв’язку не буде: у Kyivstar зробили важливу заяву

Стала відома ціна і дата продажу офіційного iPhone 16 в Україні
MOBILZONE20 години тому

Стала відома ціна і дата продажу офіційного iPhone 16 в Україні

Арешт рахунків чи майна, навіть якщо людина не отримала повістку: що відомо
MOBILZONE21 годину тому

Арешт рахунків чи майна, навіть якщо людина не отримала повістку: в чому причина

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.