Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi перерахувала всі смартфони, які отримають прошивку MIUI 12

Опубліковано

Xiaomi перерахувала всі смартфони, які отримають прошивку MIUI 12

Китайська корпорація Xiaomi є одним з найбільших і найвідоміших на ринку брендів, а випускає він смартфони і багато інших електронних пристроїв, всі з яких стають самими справжніми хітами, які користуються великою популярністю по всьому світу. Особливо багато уваги даний бренд приділяє програмного забезпечення для телефонів, намагаючись регулярно таке випускати, щоб користувачі його фірмової продукції завжди користувалися новітніми найсучаснішими версіями ОС з усіх доступних. Влітку 2020 року компанія почала активно поширювати фінальну стабільну прошивку MIUI 12, заснована яка може бути на Android 9 Pie або Android 10, в залежності від конкретної моделі телефону.

Таким чином, простіше кажучи, якісь моделі мобільних пристроїв можуть отримати більш нове ПЗ, а інші більш старе, але в майбутньому їх, найімовірніше, все ж оновлять до більш актуального. Прошивка MIUI 12 принесла разом з собою багаторазово посилену приватність особистих даних, перероблений зовнішній вигляд інтерфейсу, підтримку функції «Суперобої», інноваційні алгоритми і машинне навчання, безліч різних самих різних налаштувань для кастомізації зовнішнього вигляду і інтерфейсу, а також, крім цього, ряд інших дуже важливих переваг, вкрай позитивно позначаються на досвіді використання смартфонів. В даний час нова прошивка вже доступна для установки на більш ніж 20 моделей телефонів, доступних на міжнародному ринку.

Не можна не помітити, що жителям України, Казахстану, Європи та інших країн світу за межами Китаю потрібна саме глобальна міжнародна версія операційної системи, а містить вона в собі підтримку української мови, повний набір різних самих різних додатків, а також, крім того, ряд інших важливих особливостей. У число таких входить підтримка всіх сервісів зі складу пакета Google Play. Встановити нову ОС можна на безліч різних моделей. Всього в цілому новітнє програмне забезпечення в особі прошивки MIUI 12 виявиться доступно на більш ніж 50 моделях телефонів, проте деякі з таких отримають нову операційну систему лише восени нинішнього року або навіть пізніше.

За офіційними даними, вже зараз установка прошивки MIUI 12 можлива на такі моделі мобільних пристроїв, як Xiaomi Mi 10 Pro, Mi 10 Youth Edition (Lite Zoom), Redmi K30 Pro / Poco F2 Pro, Redmi K30 / Poco X2, Redmi K30 5G / Redmi K30 Racing Edition, Redmi K30i 5G, Mi CC 9 Pro / Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 9, Mi 9 Pro 5G, Mi 9 SE, Mi CC 9 / Mi 9 Lite, Mi CC 9 Meitu Edition, Mi A3, Redmi 10X Pro, Redmi 10X 5G, Redmi 10X 4G / Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro India / Redmi Note 9s, Redmi 9, Redmi 9C / Poco C3, Redmi 9A, Poco M2 Pro, Black Shark 3S, Black Shark 3 Pro, Black Shark Shark 3, Black Shark 2 Pro, Black Shark 2 і Redmi K20 Pro / Premium / Mi 9T Pro. Всім користувачам таких в цьому самому плані виразно вкрай сильно пощастило.

Facebook Comments

MOBILZONE

ПриватБанк роз’яснив, як розблокувати свої картки

Опубліковано

ПриватБанк роз'яснив, як розблокувати свої картки

ПриватБанк почав блокувати картки клієнтів, навіть якщо транзакції на картку незначні.

Так, на порталі Мінфін клієнтка ПриватБанку поскаржилася, що її картку заблокували через дві операції на однакову суму.

«Через повторну операцію у 650 гривень, банк заблокував мою картку. Зателефонувавши до оператора він поставив мені декілька питань, на які я відповіла, але потім оператор поставив мене перед фактом, що моя картка заблокована, і запропонували звернутися у відділення банку.» – поскаржилася українка.

У відповідь на скаргу ПриватБанк повідомив, що будь-які платежі можуть потрапити під перевірку.

“Щоб забезпечити безпеку онлайн-транзакцій і захистити кошти на рахунку, ми проводимо додаткові перевірки. Ця процедура призначена для боротьби з шахрайством. Відмова від перевірки угоди та підтвердження особи клієнта, або не проходження верифікації наражає на ризик втратити свої кошти”, – заявили в компанії.

Банк також закликав клієнтів набратися терпіння та з розумінням поставитися до верифікації.

“Щоб зняти обмеження, ви можете звернутися в наш чат на сайті банку. Також вам знадобиться веб-камера для відеоверифікації”, – повідомили в ПриватБанку.

ПриватБанк роз'яснив, як розблокувати свої картки

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Vodafone розсекретив, як отримати 50% знижки на тариф

Опубліковано

Vodafone розсекретив, як отримати 50% знижки на тариф

Мобільний оператор Vodafone надає своїм користувачам знижку 50% на деякі тарифи.

Vodafone Україна повідомляє, що для того, щоб стати учасником акції, клієнтам необхідно:

• звернутися до офіційного магазину Vodafone, щоб зареєструватися;
• придбати та активувати стартовий пакет Vodafone Turbo;
• отримайте право на участь в акції, сплативши декілька пакетів послуг протягом 72 годин з дати реєстрації.

Знайти магазин Vodafone у своєму місті можна за посиланням: www.vodafone.ua/support/search-shop.

Vodafone розсекретив, як отримати 50% знижки на тариф
Нагадуємо, що раніше Vodafone повідомив, що його абоненти можуть користуватися безлімітним інтернетом в застосунках таких як : Instagram, Facebook, TikTok, Spotify, YouTube всього лиш за 60 гривень. Більш детальніше про даний тариф ми розповідали в цій статті.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

ПриватБанк ухвалив важливе рішення для клієнтів в Україні та за кордоном

Опубліковано

ПриватБанк ухвалив важливе рішення для клієнтів в Україні та за кордоном

Один з найбільш інноваційних банків України ПриватБанк, продовжить безкоштовну доставку своїх карток до кінця 2024 року. Доставка здійснюється «Новою поштою» як по Україні, так і ще в 13 країн Європи.

Оформити заявку на випуск нової картки або перевипуск діючої, можна буде через Приват24.

Картку можна отримати у відділенні або поштоматі “Нової пошти” по Україні та через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу в наступних країнах Європи:

• Польща;
• Молдові;
• Литві;
• Німеччини;
• Чехії;
• Румунії;
• Естонії;
• Латвії;
• Італії;
• Словаччини;
• Угорщини;
• Великобританії;
• Іспанія.

Оскільки «Нова Пошта» планує відкривати нові відділення, то до кінця цього року список країн може розширитись.

Нагадуємо, що ПриватБанк проводить цікавий розіграш для своїх клієнтів. Так, з 3 травня по 2 серпня 2024 ПриватБанк розігрує кожен місяць по три нових Iphone 15. Щоб взяти участь в акції перейдіть за посиланням.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.