Connect with us

MOBILZONE

Топ 5 ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному

Опубліковано

5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера

У цій статті ви знайдете чимало ботів, які полегшать ваше спілкування у вільному світі популярного в Україні месенджера. Час не стоїть на місці, як і Telegram. Щомісяця «роботяги» з команди Дурова додають новий функціонал в Bot API, який розширює можливості сторонніх розробників, тим самим, мотивуючи розробників серед спільноти месенджера писати нових, цікавих і функціональних спамерських пошукових роботів.

За весь час використання Telegram у мене зібрався пристойний список, змістом якого я хочу поділитися. Більшість з них безкоштовні, так що, витрачати ваш особистий бюджет на використання скоріше за все не доведеться. До речі, ботами може користуватися кожен з вас, а як – написано нижче.

Конвертер валют

5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера

Досить часто в спілкуванні людей, особливо між тими, хто живе в різних країнах, виникає потреба в написанні цін на будь-які товари, гаджети і т.д. Для того, щоб в черговий раз не лізти в Google для конвертації курсу валют, був створений цей бот.

Користуватися ним нескладно, досить вписати в поле введення повідомлень «@ccurbot * сума * * вихідна валюта *». Приклад: «@ccurbot 1200 гривень». Бот видасть список популярних валют для вибору.

Оновлене: коментатор під топиком написав свого бота, який вміє конвертувати валюти, але вже автоматично в чаті. @exchange_rates_vsk_bot перевіряє повідомлення в групі на наявність цін і надсилає їх вже в інших валютах. Щоб бот заробив, потрібно додати його в групу і дати права на відправку повідомлень.

База звуків з мемів

5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера 5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера 5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
Меми це стильно, модно, молодіжно. Якщо ви не шанувальник сучасної творчості, можете зі спокійною душею пропустити цей розділ. Цей бот дозволяє відправляти короткі записи з ресурсу myinstants.com, який містить в собі десятки тисяч записів мемів на кшталт «bruh», «рікролла» та інших продуктів сучасної культури.

Навіщо це потрібно? Можна відправляти звуки і посиланнями на YouTube, але це не дуже зручно через:

  • обсягу трафіку, необхідного для прослуховування;
  • кількості дій (особливо коли слабкий девайс);
  • низька релевантності пошуку.

Як користуватися: ввести в поле введення повідомлень «@myinstantsbot * пошуковий запит *». Дізнатися назви можна як через сайт, так і через самого бота, який видає знайдені результати по вашому запиту.

«Шазам» від Яндекса
5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
Уявіть, що ви йдете по торговому центру, заглядаєте в магазини і чуєте трек, який вам подобається, але ви не знаєте його назви, а встановленої програми для розпізнавання пісень немає. Тепер, завдяки @YaMelodyBot, моя музична колекція поповнюється швидше ніж раніше.

На сайті вже була стаття про бота Яндекс.Музика, про те, як він працює і як користуватися.

Каомоджі

5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
Існує безліч способів виражати свої емоції. Хтось використовує стікери, хтось емодзі, є і любителі відсилати їх обидва. Але цим займається вже майже кожен користувач Telegram. Це зовсім не оригінально, виділяються хіба що стікерпакі через їх різноманітності, але часто стікери всередині дублюються, їх важко знайти, і на допомогу приходять старі, забуті каомоджі.

5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
Каомоджі, «текстові смайли», «емотикони», не суть, кожен називає їх як хоче. Їх коріння беруться з самого початку розвитку персональних комп’ютерів і інтернету. Найбільш примітивними серед них користується майже кожен користувач Telegram, відправляючи послідовності символів схожі на “:)”, “:(” та інші роботи товариства 2000-х.

З розвитком переносної електроніки, подібні хитрощі для передачі емоцій текстом перестали бути такими ж популярними, якими були раніше і увійшли в моду емодзі, які стали популярні завдяки першим iPhone.

Щоб освіжити наше спілкування, був створений для цього бот в Telegram, який дозволяє відправляти такі ж текстові смайли, які відправляли раніше. Скористатися ним ви можете ввівши в поле введення повідомлень «@asciifacesbot». Він містить більшість затребуваних і використовуваних смайлів для спілкування.

 

Завантаження файлу стікера

5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
Ні для кого не секрет, що Telegram став своєрідним майданчиком для поширення і створення нового контенту, зокрема гумору. Кожен з нас напевно підписаний хоч на пару каналів з мемами, жартами і подібною тематикою в цілому. З появою каналів зросла і бажання користувачів месенджера створювати свій гумор, щоб самовиразитися або заробити грошей. Як мені здається, гідну частина уваги займають стікерпакі, ними користуються всі, починаючи від молоді, закінчуючи старим поколінням.

Sticker optimizer bot дозволяє завантажувати стікери в файл, який ви можете завантажити для подальшого редагування або використання в своїх роботах поза Telegram. Для завантаження потрібно відправити боту стікер, у відповідь ви отримаєте доступний для скачування файл в PNG.

Друге завдання бота – полегшення створення власних стікерів. Бот дозволяє автоматично зменшувати розмір фотографій для створення нових стікерів. Робити потрібно те ж саме, що і в попередньому абзаці, тільки замість стікера – картинки.

Facebook Comments

MOBILZONE

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Опубліковано

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Найближчим часом Міноборони запровадить електронний запис відвідування ТЦК та з 18 травня запустить е-кабінет для військовозобов’язаного.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Катерина Черногоренко.

За її словами, це звичайний мобільний додаток, який можна завантажити з App Store і Google Play Market. У ньому ви просто авторизуєтесь і заповнюєте необхідні «поля» для оновлення даних. Йти до TЦК нема потреби.

Заступниця міністра нагадала, що з 18 травня військовозобовʼязані повинні зареєструвати свої дані: номер телефону, електронну адресу (за наявності) та фізичну адресу проживання.

Це можна буде зробити в трьох доступних форматах — в ТЦК та СП, через ЦНАП або через е-кабінет.

“Ми розробляємо функцію авторизації, де ви можете заповнити ці три поля і відразу отримати інформацію з бази військовозобов’язаних “Оберіг”, щоб переглянути дані про вас в реєстрі”, – сказав Черногоренко.

Заступниця міністра оборони зазначила, що якщо виникне необхідність уточнення даних, TЦК зв’яжеться із військовозобов’язаним і подальша обробка цих даних буде проводитися безпосередньо між ним і співробітниками TЦК.

Водночас ви можете оновити свої дані за допомогою додатку з будь-якої точки світу.

«Ми вважаємо, що кількість військовозобов’язаних, які скористаються цією функцією, може сягнути 70-80%, тому що це буде дуже зручно», – сказав Черногоренко.

Також читайте:

Як водії через “Дію“ можуть отримати копії документів

Як чоловікам за кордоном отримати документи

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

Опубліковано

У iOS з'явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний вирішити відому проблему, що виникає під час передачі смартфона в сервісний центр для ремонту при відключенні служби Find My.

Донедавна деактивація Find My на час передачі iPhone до сервісного центру не була проблемою, але потім компанія впровадила в iOS функцію Stolen Device Protection. Вона посилює заходи безпеки та змінює деякі налаштування конфіденційності.

Зокрема, власнику iPhone тепер доводиться чекати цілу годину перед тим, як він знову зможе користуватися пристроєм. Цей час залежить від того, як довго тривав ремонт.

Функція Repair State вирішує цю проблему. Ввівши свій Apple ID і пароль як власник iPhone, користувач підтверджує законність ремонту, уникаючи необхідності відключення Find My або Stolen Device Protection. За даними порталу MacRumors, реліз стабільної версії iOS 17.5 очікується у травні.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Опубліковано

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Pornhub, який є одним із найпопулярніших порнографічних сайтів у світі, зареєструвався в Україні та сплачуватиме податки до бюджету країни.

«Компанія, якій належить сервіс Pornhub, нарешті зареєструвалася в Україні платником ПДВ як постачальник електронних послуг. Тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans. Остання, до речі, поповнила бюджет на $0,7 млн. за I квартал», – заявив голова фінансового комітету Верховної ради Данило Гетьманцев.

Раніше стало відомо, що Державна податкова служба України оштрафувала понад $5,5 тис. Pornhub через небажання реєструватися в країні та несплату податків до бюджету.

Крім того, було названо найбільших платників ПДВ з цифрових послуг (Google, Apple, Meta* та Valve), які задекларували та сплатили понад 50 млн доларів ще до настання граничного терміну.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.