Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi виплатить великі гроші всім власникам смартфонів

Опубліковано

Xiaomi виплатить великі гроші всім власникам смартфонів

Продукція, яку випускають різні великі компанії з різних країн світу за межами Китаю, є досить дорогою, але тепер з усією цією ситуації є цілком собі реальний вихід, а запропонувала його всім китайська корпорація Xiaomi, яка відома по всьому світу як виробник смартфонів, планшетів , ноутбуків, портативних акумуляторів, навушників, а також багатьох інших електронних пристроїв, всі з яких мають високий якістю і низькою вартістю. Втім, для багатьох техніка від даного виробника електроніки все одно є досить дорогою, однак тепер з усією цією ситуації є цілком собі реальний вихід, а скористатися ним без зайвих складнощів можуть всі бажаючі. Це, звичайно, багато чого варте.

Справа в тому, що компанія Xiaomi вирішила виплатити великі гроші всім власникам смартфонів, які хочуть користуватися її фірмовою продукцією на постійній основі. Заради цього бренд запустив фірмовий сервіс під назвою Mi Credit, в рамках якого можна отримати суму грошей певного розміру на термін в два місяці без будь-яких відсотків. Витратити надані грошові кошти можливо тільки в офіційних магазинах Xiaomi і в її фірмовому онлайн-магазині, де за такі можна купити будь-які товари і послуги, які в них продаються і опиняються. Простіше кажучи, цей виробник електроніки пропонує на чесному слові надати покупцеві гроші на покупку його фірмової електроніки, розраховуючи на те, що протягом двох місяців йому їх повернуть в повному обсязі.

Xiaomi виплатить великі гроші всім власникам смартфонів

Подібним чином китайська корпорація сподівається підвищити продажі своєї фірмової техніки по всьому світу, проте поки що такий новий сервіс доступний виключно жителям Індії і Китаю, тоді як в інших країнах світу він повинен з’явитися вже зовсім скоро. Швидше за все, запуск Mi Credit в Україні і Європі трапиться вже в нинішньому 2020 року тому всі бажаючі зможуть отримати суму в розмірі від $ 70 до $ 1400. на два місяці абсолютно безкоштовно і без будь-яких відсотків. За словами Xiaomi, новий сервіс розрахований в першу чергу на студентів і пенсіонерів, які впевнені в тому, що в певний день їм надійдуть гроші. Тепер все такі можуть не чекати цього самого дня, купивши що-небудь з асортименту компанії відразу, як тільки виникне бажання це зробити.

Потім повернути гроші можна буде протягом 60 днів з дня їх отримання, зробивши це абсолютно безкоштовно і без будь-яких зайвих складнощів і будь-якої переплати. Отримані коштами можна використовувати на будь-які електронні пристрої Xiaomi, а також будь-які аксесуари та послуги для них, доступні в фірмових торгових точках. Щоб використовувати сервіс Mi Credit досить встановити через смартфон на базі Android однойменне додаток, доступне абсолютно безкоштовно в магазині Google Play. Сума грошей, яку можна отримати в борг на певний період часу, безпосередньо залежить від кредитної історії і ряду інших чинників. По суті, це безвідсотковий сервіс мікропозик, що дозволяє тимчасово безкоштовно отримувати будь-яку техніку, а платити за неї без переплати потім, через якийсь час.

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Опубліковано

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Він створений для збереження оригінальної температури напоїв і вміщує до 500 мл рідини. Також він представлений у кількох кольорах та продається за ціною менше 15 доларів.

Зовні термос покритий матовою фарбою, а всередині є вкладиш із нержавіючої сталі 316L завтовшки 0,12 мм. Він захищений від корозії, стійкий до нагрівання та охолодження та розрахований на збереження температури гарячої (+68 °C) або прохолодної (+10 °C) рідини протягом шести годин.

Кришка термоса виконує роль кружки і оснащена силіконовим кільцем ущільнювача. Воно захищає термос від протікання. Діаметр корпусу становить 65 мм, висота з кришкою – 217 мм, вага – 215 грамів. Термос продається через китайські маркетплейс за ціною $14.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Опубліковано

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Цікавий випадок стався у Китаї з найновішим електромобілем Xiaomi SU7. Машина пана Веня із міста Сяминь (провінція Фуцзянь) зламалася, проїхавши лише 39 кілометрів. Хайповий електричний седан відмовився їхати далі, попередньо видавши такі повідомлення: Автомобіль ось-ось затихне. Будь ласка, зупиніться безпечно і зверніться до сервісного центру» та «Система приводу несправна».

Логічно, що пан Вень захотів замінити зламаний автомобіль, але не тут-то було: співробітники дилерського центру повідомили, що заміна машини не може бути зроблена, оскільки випущені SU7, що випускаються, вже закріплені за конкретними власниками (справжніми або майбутніми). Також дилер заявив, що Xiaomi не може відповідати за користувача і не буде покривати збитки, що виникають при поверненні автомобіля.

Тоді автовласник машини опублікував у соцмережах листування з дилером – і лише після цього на історію відреагував головний офіс Xiaomi. Після деякого внутрішнього розгляду машину забрали для пошуку причини несправності, а Венею пообіцяли новий автомобіль і компенсацію витрат, пов’язаних з поверненням машини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Опубліковано

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Програма називається Final Cut Camera і буде доступна для iPadOS та iOS версії 17.4 або вище цієї весни. Його позиціонують як компаньйон для монтажної програми Final Cut Pro. Програма призначена для реалізації нової функції відеоредактора під назвою Live Multicam. Вона дозволяє знімати багатокамерне відео одночасно в чотирьох ракурсах за допомогою декількох iPhone або iPad, які можна підключити до бездротового зв’язку до пристрою з Final Cut Pro.

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Також за допомогою нової програми у користувача з’являються ручні налаштування відео. На чотирьох пристроях можна настроїти експозицію, зум, фокус, ISO, витримку та баланс білого. Ці функції доступні і без поєднання з програмою Final Cut Pro, тому можна сказати, що на iPhone з’явилася довгоочікувана функція у вигляді ручних опцій під час запису роликів. Тепер залишилося дочекатися аналогічного програмного забезпечення і для фото.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.