Connect with us

Гаджети

Для AirPods (2019) і AirPods Pro вийшло оновлення прошивки

Опубліковано

16 грудня для бездротових навушників AirPods другого покоління і AirPods Pro вийшла нова версія прошивки. Оновлення повинно встановитися автоматично після підключення гарнітури до iPhone або iPad.

Перевірити версію прошивки AirPods можна в налаштуваннях: «Основні» – «Інформація про пристрій» – AirPods Pro / AirPods (2019). Остання версія прошивки AirPods другого покоління виходила в листопаді та отримала номер 2A364, в AirPods Pro номер прошивки 2B588.

Після поновлення, AirPods (2019) і AirPods Pro будуть працювати під управлінням прошивки версії 2C54.

Якщо Ви користуєтеся AirPods, але Ваш основний смартфон на Android, доведеться шукати пристрій Apple, щоб отримати нову версію прошивки.

Facebook Comments

MOBILZONE

GoPro представила флагманську екшн-камеру HERO 13 Black та камеру для бідних HERO

Опубліковано

GoPro представила флагманську екшн-камеру HERO 13 Black та бюджетну HERO

Каталог продукції GoPro поповнили одразу дві екшн-камери. Модель HERO13 Black отримала ряд покращень порівняно з попередньою, включаючи більш ємну АКБ та збільшену швидкість передачі даних. У свою чергу, нова HERO стала найменшою камерою у фірмовій серії та пропонується за порівняно доступною ціною.

HERO13 Black підтримує новий режим серійної уповільненої зйомки, який дозволяє записувати відео 720p @ 400fps, 900p @ 360fps та 5,3K @ 120fps. Крім того, заявлені підтримка 10-бітного відео (HLG та HDR) та розширені налаштування параметрів звуку.

Флагманська модель екшн-камери сумісна з ND-фільтрами та новим набором об’єктивів серії HB, включаючи макро, надширококутний та анаморфний (продаються окремо). За автономність HERO13 Black відповідає акумулятор на 1900 мАг, що забезпечує до 2,5 год безперервного запису одному заряді.

GoPro HERO важить лише 86 грамів, а її корпус на 35% менше, ніж у Hero 13 Black. Вона підтримує запис 4K-відео, витримує занурення на глибину до 5 метрів і може працювати в режимі запису до 100 хвилин при максимальній роздільній здатності або близько 155 хвилин в 1080p.

Обидві камери вже доступні для попереднього замовлення США за ціною від $399 за HERO13 Black і від $199 за HERO.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Названо способи продовжити термін роботи вашого телевізора

Опубліковано

Названо способи продовжити термін роботи вашого телевізора

Експерти Hyundai пояснюють, як уникнути поширених проблем щоб ваш телевізор служив довго та радував якісним зображенням, важливо уникати поширених помилок у його використанні. Фахівці бренду Hyundai діляться п’ятьма рекомендаціями щодо догляду за ТБ.

По-перше, не слід протирати екран вологою серветкою, оскільки це може зашкодити покриття. Для очищення використовуйте тільки суху мікрофібру, а якщо потрібно, трохи змочіть тканину спеціальним засобом.

По-друге, не залишайте телевізор у режимі очікування надовго. Регулярне відключення від мережі продовжить термін служби пристрою. Різке вимкнення з розетки може призвести до поломки.

По-третє, розміщуйте телевізор далеко від джерел тепла. Перегрів може негативно позначитися на електроніці. Оптимальна температура для ТВ не повинна перевищувати 35 °C.

По-четверте, уникайте різких перепадів напруги. Використовуйте стабілізатори та мережеві фільтри для захисту від стрибків напруги.

По-п’яте, не налаштовуйте яскравість та контрастність на максимум. Зображення буде вигоряти, що призведе до швидкої деградації екрана.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви продовжите термін служби вашого телевізора і забезпечите його надійну роботу.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно представлені годинники Amazfit T-Rex 3 для любителів пригод: продаж вже почався

Опубліковано

Офіційно представлені годинники Amazfit T-Rex 3 для любителів пригод: продаж вже почався

На виставці IFA 2024 лінійка розумного годинника Amazfit поповнилася новою моделлю Amazfit T-Rex 3, що розширює серію пристроїв підвищеної міцності та витривалості. Годинник Amazfit T-Rex 3 випускається з рядом значних оновлень, включаючи дисплей, вбудовану пам’ять та час роботи батареї.

Серед покращень Amazfit T-Rex 3 – більший 1,5-дюймовий дисплей AMOLED з роздільною здатністю 480 x 480 пікселів. Для порівняння, модель T-Rex Ultra має екран 1,39-дюймовий. Дисплей не тільки більший, але й помітно яскравіший (2000 кд/м²), ніж у попереднього покоління. Він також отримав захисне скло Gorilla Glass та режим розпізнавання дотиків у рукавичках. Ще одне нововведення – 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, що у 8 разів більше, ніж у попереднього покоління – для зберігання музики, карт та додатків.

Крім постійного вимірювання частоти серцевих скорочень, рівня насичення крові киснем (SpO2), рівня стресу, частоти дихання та відстеження сну, Amazfit T-Rex 3 також підтримує вимірювання температури шкіри. У програмну платформу Zepp OS 4 інтегровані функції ШІ, включаючи помічник, що базується на GPT-4o від Open AI. Новий годинник Amazfit підтримує до 170 спортивних режимів. Вони також отримали захист від води (10 АТМ) та, за словами виробника, можуть використовуватися для фрідайвінгу на глибині до 45 метрів. Є підтримка GPS та NFC.

Місткість акумулятора підвищена до 700 мА·год, виробник обіцяє до 27 днів у «звичайному» режимі та 40 днів у режимі економії. При використанні Amazfit T-Rex 3 як простий годинник, батарея прослужить без підзарядки до 81 дня. Amazfit T-Rex 3 вже можна купити за ціною 299 доларів у США та 299 євро у Європі.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
З'явилися перші відгуки на AirPods 4: хороший звук та середня автономність
MOBILZONE2 години тому

З’явилися перші відгуки на AirPods 4: хороший звук та середня автономність

Apple розкрила обсяг оперативної пам'яті всіх версій iPhone 16
MOBILZONE3 години тому

Apple розкрила обсяг оперативної пам’яті всіх версій iPhone 16

Ціни на землю в Україні: стало відомо, за скільки можна продати пай у вашому регіоні
MOBILZONE7 години тому

Ціни на землю в Україні: стало відомо, за скільки можна продати пай у вашому регіоні

В Нові пошті з'явилась нова функція: розділення оплати
MOBILZONE7 години тому

В Нові пошті з’явилась нова функція: розділення оплати

Клієнтам великого банку потрібно перевипустити картки
MOBILZONE9 години тому

Клієнтам великого банку потрібно перевипустити картки

Заброньованих від мобілізації українців стане більше: в чому причина
MOBILZONE11 години тому

Заброньованих від мобілізації українців стане більше: в чому причина

У Польщі запроваджують нові виплати
MOBILZONE13 години тому

У Польщі запроваджують нові виплати

В Україні автоматизують видачу повісток через "Оберіг": залучать і Укрпошту
MOBILZONE14 години тому

В Україні автоматизують видачу повісток через “Оберіг”: залучать і Укрпошту

Скільки готівки можна зняти в банкоматі Приват, Ощад і mono за один раз: останні дані
MOBILZONE1 день тому

Скільки готівки можна зняти в банкоматі Приват, Ощад і mono за один раз: останні дані

Повістка у поштові скриньці не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
MOBILZONE1 день тому

Повістка у поштові скриньці не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.