Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi Mi 11 отримав дивну особливість

Опубліковано

Xiaomi Mi 11 отримав дивну особливість

Колись давно, чи не десять років тому, Xiaomi представляла з себе «китайську Apple», нехай в це зараз і віриться насилу. Компанія намагалася повністю подрожать бренду з США, аж до одягу свого керівництва на різного роду заходах. На щастя, з тих самих часів ситуація в корені змінилася, в зв’язку з чим тепер це вже повністю незалежний бренд, штат співробітників якого стрімко зростає. Багато з таких займаються створенням нових сучасних технологій, щоб потім їх стало можливо використовувати в фірмової продукції. Сьогодні, 23 листопада 2019 року, надійний китайський ресурс MyDrivers повідомив про нову технологію, з’явитися яка може вже в Xiaomi Mi 11, тобто в новому мобільному пристрої топового рівня, вихід якого умовно запланований на першу половину 2021 року.

Так, до його виходу ще приблизно півтора року, але вже зараз його компанія-виробник передбачає, що саме він з собою принесе. Повідомляється, що Xiaomi приділяє все більше уваги нової технології створення фронтальних камер, при якій їх стане можливим розташовувати прямо під дисплеєм. В такому випадку в екрані не буде потрібно робити будь-які вирізи або ж отвори, що, в свою чергу, позитивно позначиться на привабливості мобільного пристрою, так як його дисплей зможе зайняти більш ніж 98% площі на лицьовій частині. У розробку відповідного компонента компанія інвестує сотні мільйонів доларів, прагнучи першої розробити такий сенсор, який буде працювати прямо через дисплей, і щоб його не було видно при активному дисплеї.

Xiaomi Mi 11 отримав дивну особливість

Дану інформацію вже підтвердив віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг в соцмережі Twitter. Він повідомив про те, що компанія активно працює над новою технологією, яка дозволить назавжди заховати камеру прямо в дисплеї телефону. Такий підхід дозволить компанії створити і випустити на ринок повністю безрамковий смартфон, вся лицьова частина якого виявиться повністю закрита екраном, а не відступом або чимось ще. Суть технології зводиться до того, щоб екран відображав інформацію прямо поверх камери так, немов вона відсутня, але відразу після того, як користувач включає фронтальну камеру, на дисплеї в місці її розташування з’являється невелике чорне простір, через яку об’єктив фотокамери бачить все, що відбувається. Такий варіант дозволив би повністю відмовитися від вирізів і отворів в матриці.

Xiaomi Mi 11 отримав дивну особливість
Першим смартфоном бренду, який отримає таку особливість, виявиться Xiaomi Mi 11, тому що масове виробництво фронтальної камери з такою особливістю відбудеться вже в кінці 2019 року, за кілька місяців до запуску в продаж нового флагмана. Це буде дивовижна особливість, яка абсолютно точно здивує всіх покупців, тим більше що навряд чи якісь виробники встигнуть запровадити її в свою продукцію раніше, ніж даний бренд. Які ще особливості з собою принесе новий флагман компанії, на жаль, поки що невідомо, однако6 імовірно, він зможе похвалитися восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 875 з тактовою частотою 3,4 ГГц, а також графікою Adreno 660.

Facebook Comments

MOBILZONE

Гравці Hamster Kombat розчаровані своїм заробітком

Опубліковано

Гравці Hamster Kombat розчаровані своїм заробітком

Що для народу може бути милішим за безкоштовний сир? Поки росіяни формили монети в Hamster Kombat, скептично налаштована публіка попереджала, що апетити треба стримати. Тепер з’ясувалося, скільки заробили «хом’яки».

Про яхти та дорогі автомобілі можна забути: заробітку захопленого гравця у Hamster Kombat вистачить хіба що на скромний похід за продуктами до найближчого супермаркету. Це суми від $10 до $60 – або від тисячі до п’яти з половиною тисяч рублів за поточним курсом валют. Наприклад, один із членів нашої редакції, який для експерименту дуже захоплено збирав віртуальні монетки, виручив лише $40, перебуваючи в топі за досягненнями.

Трохи більше зможуть отримати великі блогери, яким вдалося залучити безліч користувачів за посиланням: вони можуть розраховувати на суми в районі $100-$200. І лише кілька «китів» на самій вершині цієї піраміди отримають справді непогану виручку, яка вимірюється тисячами доларів. Багато геймерів не зароблять і ламаного гроша: деяких розробники звинуватили у читерстві та забанили назавжди. Серед незадоволених є ті, хто не використав жодних сторонніх програм і грав чесно, але апеляції автори проекту не розглядають. У мережі запевняють, що понад 60% гравців не було допущено до отримання коштів.

Через ці події в мережі розгортається драма, авторів проекту звинувачують у шахрайстві. Вони, зважаючи на все, і не проти: наприклад, на сторінці Hamster Kombat в соціальній мережі X можна побачити кілька репостів викривальних записів від великих каналів. Багато хто почав називати гру Scamster Kombat. Мабуть, перекладу фраза не потребує.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Власники iPhone 16 Pro зіткнулися з першими проблемами

Опубліковано

Власники iPhone 16 Pro зіткнулися з першими проблемами

Днями нові флагмани iPhone 16 надійшли у продаж, а покупці вже зіткнулися з першими проблемами роботи пристроїв. Скарги надходять на модель iPhone 16 Pro, у якої виникли проблеми з чуйністю екрану.

За словами багатьох користувачів, сенсорний екран став ігнорувати деякі свайпи, а також натискання клавіш віртуальної клавіатури, окремих кнопок та прокручування. Все це значно ускладнює процес взаємодії із пристроєм, не даючи виконувати базові завдання.

Журналісти стверджують, що річ у помилці програмного забезпечення. Зокрема, алгоритм відхилення випадкових торкань iOS, ймовірно, занадто чутливий, через що ігноруються цілеспрямовані торкання. У свою чергу, низка заяв від власників iPhone 16 Pro вказує на те, що проблема виникає, коли палець поруч із новим елементом керування камерою у правій частині екрану.

Проблема може погіршуватися ще більш тонкою рамкою навколо дисплея, що збільшує ймовірність випадкового торкання. Крім того, проблема частіше виникає, коли смартфон використовують без чохла.

Неполадка помічена на iPhone під керуванням iOS 18 та iOS 18.1 beta. Ймовірно, Apple вирішать її з випуском нової версії ПЗ.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Телеграм тепер по запиту правоохоронців буде надавати всю інформацію

Опубліковано

Телеграм по запиту правоохоронців буде передавати IP адресу та номер телефону

Телеграм по запиту правоохоронців буде передавати IP адресу та номер телефону тих, хто порушує правила платформи, – Павло Дуров.

Телеграм тепер по запиту правоохоронців буде надавати всю інформацію

Це відбуватиметься у відповідь лише на законні запити і тільки для запобігання злочинності та просуванню нелегальних товарів.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.