Connect with us

Статті

Уілл Сміт недостатньо темний для нової ролі

Опубліковано

Скандал розгорнувся навколо можливої ​​головній ролі Сміта в біографічному фільмі про батька Венери і Серени Вільямс.

Кінострічка розповість про виховання і становлення двох найбільших тенісисток. Історія примітна тим, що Річард Вільямс не має ніякого досвіду в тенісі до початку тренування своїх дочок.

Як тільки в Deadline вийшов звіт про проби актора, навколо того, що відбувається розвернувся невеликий скандал.

Почав його спортивний письменник Кларенс Хілл, який заявив, що любить творчість Сміта, але є інші більш підходящі актори для цієї ролі.

У відповідь йому посипалися звинувачення в калоризмі. Це поділ людей однієї раси по тону шкіри. Ясно видно, що Уїлл Сміт трохи світліший за людину, яку йому доведеться зіграти.

Але кінематограф вже бачив подібні випадки, коли доводилося накладати додатковий грим, щоб домогтися потрібної відповідності відтінку шкіри. 

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Мобілізація дійшла не всюди: у Києві ТЦК обминають деякі житлові масиви

Опубліковано

Мобілізація дійшла не всюди: у Києві ТЦК обминають деякі житлові масиви

В Україні третій рік триває війна, і вже третій рік триває загальна мобілізація. Останнім часом мобілізація стала ще суворішою, але не скрізь це відчувається. В Києві існують райони, де мобілізація поки що не дійшла і, швидше за все, до них не дійде.

 

Ці райони, які називають “ареалами спокою”, насправді є місцями, де проживають особи, які уникають мобілізації.

Війна в Україні триває третій рік, і якщо на початку війни в чергах до військкоматів стояли добровольці, то зараз ці черги вичерпалися. Нині ніхто не бажає йти на війну, а добровольці самі вже дуже втомлені. їм потрібна заміна на фронті.

 

Ніхто з них не очікував, що війна триватиме так довго, коли вони добровільно записувалися в ТЦК. Люди на фронті вже дуже змучені і просто хочуть повернутися додому, щоб знову бути зі своїми рідними. Щоб допомогти армії, влада посилила мобілізацію і ухвалила новий закон, який розширює повноваження ТЦК (військкоматів), але водночас обмежує права військовозобов’язаних чоловіків.

Зокрема, працівники військкоматів отримали повноваження зупиняти чоловіків на вулицях, перевіряти їх документи та примусово доставляти до ТЦК. Це призвело до того, що багато чоловіків-ухилянтів стараються якнайменше виходити з дому. Проте це не заважає працівникам ТЦК щодня відловлювати ухилянтів під час їхньої поїздки на роботу або з неї. Більше того, їм доводиться проводити частіше рейди по домівках, пробуючи виявити ухилянтів, які зачаїлися у своїх оселях.

 

Один із районів Києва, який називається “Острів виживання”, є місцем, куди працівники ТЦК не заходять. Тут живе 36-річний Олександр, який працює ІТ-менеджером. Він вважає, що краще переміщатися по місту на автомобілі, щоб уникнути перевірок документів на вулиці.

 

Олександр спеціально переїхав в один із багатих районів міста, де практично немає “вилову ухилянтів”. Працівники ТЦК уникають цих районів, оскільки знають, що там переважно проживають люди, які не підлягають мобілізації, або ж мають певні зв’язки, що їх захищають від призову. Дехто з сусідів Олександра – колишні депутати та чиновники, які зазвичай не потрапляють на фронт.

 

“Військові сюди не приїжджають. Наш комплекс – острів виживання. Бути бідним в Україні – означає бути мертвим”, – каже його дружина Настя.

 

Подружжя, за їх словами, було насичене українським патріотизмом і вважало себе “справжніми українцями”. З початком війни вони активно донатили на підтримку армії. Олександр особисто придбав протез для воїна, який постраждав у бою. Однак він не розглядає можливість брати участь у бойових діях.

 

Хоча вони відкрито виступають проти цієї війни, і військова агресія Росії викликає в них активне неприйняття. Однак вони вважають, що українська та російська влади мають сісти за стіл переговорів, щоб запобігти переслідуванню громадян на вулицях та уникнути загибелі людей.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Рада готує нові штрафи для ухилянтів

Опубліковано

Рада готує нові штрафи для ухилянтів

В Україні готуються істотно посилити адміністративну відповідальність для громадян, які ухиляються від мобілізації та порушують правила військового обліку.

Зараз Верховна Рада допрацьовує законопроєкт No10379, який передбачає посилення штрафів за подібні правопорушення.

Документ пройшов перше читання і після доопрацювання буде поданий на розгляд до ВР.

Наразі, передбачені штрафи від 850 до 1700 гривень. Однак згідно з новими нормами, розмір штрафів планується значно збільшити:

  •  Штрафи за порушення правил військового обліку становлять від 3400 до 5100 гривень, а в особливий період або неодноразове порушення – від 17 000 до 25 500 гривень.
  •  Для громадян штрафи за недотримання оборони та мобілізації у мирний час становлять від 5100 до 8500 грн, а для посадових/юридичних осіб від 17 000 до 34 000 гривень.
  •  За аналогічні порушення у воєнний час – від 17 000 до 25 500 грн для громадян та від 34 000 до 59 500 грн для посадових/юридичних осіб.

Спочатку уряд пропонував значно більші штрафи, а також ввести кримінальну відповідальність для ухилянтів у вигляді позбавлення волі від трьох до п’яти років, але це положення було відхилено профільним комітетом Ради.

Також читайте:

Щоб оновити облікові дані, достатньо буде скористатися застосунком

На ВЛК викликатимуть окремою повісткою

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Польщі запустили програму працевлаштування для українців

Опубліковано

У Польщі запустили програму працевлаштування для українців

У Польщі запустили новий проєкт. Він орієнтований на українських жінок, які мають педагогічну чи психологічну освіту та працюють вчителями, вихователями, шкільними психологами чи медсестрами в Польщі.

Даний проєкт має назву “Працюй за фахом, працюй в освіті”.

Його метою є надання безкоштовної допомоги українським вчителям у підготовці та працевлаштуванні в польських навчальних закладах. Програма пропонує можливість отримати диплом, пройти курси польської мови та отримати сертифікат. Існують також можливості для підвищення кваліфікації, наприклад, оволодіння навчальними програмами польської системи освіти.

Цільовою аудиторією проєкту є працюючі чи безробітні громадяни України з вищим педагогічним чи психолого-педагогічним досвідом, які бажають працювати в освітніх польських закладах. Кожного кандидата супроводжуватиме менеджер від подачі заявки до остаточного працевлаштування на бажане робоче місце в будь-якому населеному пункті Польщі.

Також передбачені консультації з HR-фахівцями та допомога психологів. Для кожного кандидата менеджер розробляє індивідуальний план, який містить необхідні компоненти програми.

Подати заявку на участь можна за посиланням: https://forms.gle/8WAXYXdd46Pgowwy5

Вимоги до кандидатів у вчителі:
• завершена освіта вчителя/вихователя/психолога; наявність українського диплома;
• стаж не менше 3 років у школі, університеті чи дитсадку в Україні;
• наявність всіх документів, необхідні нострифікації;
• бажано мінімальне знання польської мови.

Для отримання додаткової інформації, звертайтесь на сайт: https://nezlamna.org/uk/robota/work-in-education/

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.