Connect with us

MOBILZONE

Офіційно представлений Oppo F27 Pro+: справжня шкіра та захист від падінь

Опубліковано

Офіційно представлений Oppo F27 Pro+: справжня шкіра та захист від падінь

Компанія Oppo представила середньобюджетний смартфон із захистом від води. Причому модель F27 Pro+ відповідає рейтингу IP69, тобто більш захищена від впливу води, ніж багато флагманів.

Також новинка захищена і від фізичних дій. Виробник називає цей захист Damage-Proof 360 ° Armour Body, але для нас важливіше, що це говорить про те, що апарат повинен витримувати падіння з висоти до 1,8 метра. Правда, оскільки якогось потужного фізичного захисту тут все ж таки немає, краще телефон не кидати, які б специфікації не заявляв виробник.

Ще однією відмінністю є шкіра на задній кришці, причому Oppo говорить просто про шкіру, не згадуючи веганську або іншу, яка б вказувала на штучний матеріал.

І тут варто назвати ціну смартфона. Ідеться про 335 доларів за версію 8/128 ГБ, і це ціна не в Китаї, а в Індії, тобто на глобальному ринку.

Що ж до інших параметрів, вони цілком типові для цього сегмента. Серцем новинки служить SoC Dimensity 7050. Вигнутий екран OLED має діагональ 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та кадровою частотою 120 Гц. Також можна виділити 64-мегапіксельну камеру та акумулятор ємністю 5000 мАг з 67-ватною зарядкою.

А ще апарат виділяється товщиною 7,9 мм та масою 177 г, тобто він дуже тонкий та дуже легкий для своїх габаритів.

Facebook Comments

MOBILZONE

Грошові виплати за повернення українців додому: що відомо

Опубліковано

Грошові виплати за повернення українців додому: що відомо

Громадяни України, які повернуться додому, отримають виплати від Парламентської асамблеї Ради Європи. Про це в четвер, 27 червня, повідомили нардеп і голова міграційного комітету ПАРЄ Олексій Гончаренко та нардеп Євгенія Кравчук.

За надання фінансової підтримки українцям для повернення на Батьківщину проголосували 56 парламентарів – рішення ухвалили одноголосно. Резолюція закликає ЄС забезпечити негайні та короткострокові політичні рішення для підтримки громадян України.

«Серед іншого, резолюція також передбачає, довгострокову програму підтримки внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Україні. Вона повинна включати грошову допомогу для забезпечення їм доступу до житла, у тому числі соціального, а також кредити та іншу підтримку для пошуку довгострокових житлових рішень», – зазначила Євгенія Кравчук.

До того ж документ підтверджує, що українці, які перебувають під тимчасовим захистом ЄС, мають право подати заяву на отримання притулку та отримати дозвіл на постійне проживання після трьох років перебування в країні. У ПАРЄ зазначили, що повернення українців додому може тривати роками, тому підготовку до цього процесу маємо розпочинати вже зараз.

Олексій Гончаренко зазначив, що резолюція також передбачає фінансову допомогу українцям, які повернуться в Україну. Виплати будуть виділені після закінчення бойових дій і покликані заохотити українців повертатися додому.

Євгенія Кравчук підкреслила, що 5,9 мільйона українців знайшли притулок у Європі, а ще понад 500 тисяч українців емігрували за межі Європи з початку повномасштабного вторгнення. Кількість внутрішньо переміщених осіб в Україні досягла 5 мільйонів.

Також читайте:

Названо сценарії нової мобілізації після 16 липня

Повістки поштою будуть відправляти зовсім скоро.

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Блокпости ТЦК навіть на вулицях: названо сценарії нової мобілізації після 16 липня

Опубліковано

Блокпости ТЦК навіть на вулицях: названо сценарії нової мобілізації після 16 липня

Понад два тижні залишилося у військовозобов’язаних, щоб оновити свої військово-облікові дані – цей термін спливає 16 липня. Яких заходів буде вживати держава, щодо тих, хто проігнорував дану вимогу і не оновив дані.

Про це розповіли член парламентського комітету з питань нацбезпеки Федір Веніславський.

«Ми створили кілька альтернативних можливостей для виконання вимог законодавства, це «Резерв+», ЦНАП, ТЦК та СП. Пропускна здатність цих систем дозволяє громадянам України чоловічої статі від 18 до 60 років виконати всі вимоги. Динаміка, яку ми спостерігаємо, вказує на те, що система працює в межах заданих нами параметрів» – зазначив Федір Веніславський

Тому, якщо громадянин не буде виконувати вимоги закону, на нього будуть направлені відповідні негативні юридичні наслідки, а саме: обмеження в праві керування транспортним засобом, адміністративна відповідальність у вигляді штрафу на суму 17 -25,5 тисяч гривень, які будуть спонукати громадян виконувати норми закону.

Адвокат Катерина Аніщенко розповіла, що нардепи гарно постаралися і зробили так, щоб ніхто не міг уникнути санкцій, які передбачені новим мобілізаційним законом.

«У законі, який набув чинності 18 травня, чітко прописані всі штрафні санкції для тих, хто не оновить свої дані. Відповідно, офіційно поштою будуть надсилати повістки на відомі зареєстровані адреси, в результаті буде багато судових справ, щодо притягнення правопорушників до відповідальності». – зауважила адвокат Катерина Аніщенко.

Також, вона додала що, якщо мова йде про фізичну зупинку військовозобов’язаних громадян, то не виключається примусовий супровід з метою поставити особу на військовий облік. А той, хто перебуває в розшуку, відносно них поліція має право вчинити адміністративне затримання, примусово доправити до ТЦК, де їх примусово поставлять на військовий облік.

На запитання про алгоритм позбавлення водійських прав адвокатка сказала:

«Законом передбачено, що така можливість є. Щоб позбавити водійських прав, потрібно подати позов до суду. Для цього має передувати ціла серія невиконаних дій ухилянта, зокрема неотримання повістки, неявка за повісткою, а також якщо, адміністративне затримання не призвело до жодних результатів. І тільки після того, коли ТЦК отримає всі відповіді на свої дії, вони можуть подати заяву до суду з вимогою щодо заборони ухилянтом керування транспортом засобом”

Катерина Аніщенко також впевнено наголосила на тому, що після 16 липня, дії ТЦК та поліції будуть більш жорсткішими.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Нові кросівки від Nike вміють робити масаж ніг

Опубліковано

Нові кросівки від Nike вміють робити масаж ніг

Компанія Nike у партнерстві з виробником масажних аксесуарів Hyperice представила кросівки нового покоління. Лінійка під назвою Nike x Hyperice вміє робити повноцінний масаж ніг та орієнтована насамперед на спортсменів.

Технологія передбачає використання системи повітряних камер Normatec. Усередині компонентів використовується газ та нагрівальні елементи. Наповнені газом камери збільшують температуру і прилягають до стоп і щиколотків носія.

Нові кросівки від Nike вміють робити масаж ніг

У кросівках використовується вбудований в підошву акумулятор, що заряджається через роз’єм USB Type-С. Біля п’яти встановлено чотири кнопки для керування режимами масажу та налаштування температури нагрівальних елементів.

Зараз серію Nike x Hyperice тестують баскетболісти, і компанія хоче зібрати якнайбільше відгуків про взуття від спортсменів. Якщо все піде за планом, почнеться серійне виробництво кросівок. Орієнтовна вартість новинки поки не уточнюється.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.