Connect with us

MOBILZONE

Програма знайти мій пристрій отримала нову корисну можливість

Опубліковано

Програма знайти мій пристрій отримала нову корисну можливість

Розробники Google додали до арсеналу можливостей програми Find My Device нову корисну функцію. Тепер він не тільки допомагає виявити втрачений пристрій, але й поєднує деякі інструменти Family Link.

Зокрема, за допомогою Find My Device можна відстежити розташування пристрою, зареєстрованого у додатку для батьківського контролю Family Link. При цьому, як зазначають у компанії, пристрої, додані до облікового запису Google One, відображатися в програмі не будуть.

Нова функція стала частиною оновлення Find My Device v3.1.078-1, завантажити яке можна із Play Store. Офіційним цей інструмент стане із запуском Pixel Feature Drop у червні поточного 2024 року.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Чоловіки масово отримують “електронні листи від ТЦК”: у чому річ

Опубліковано

Чоловіки масово отримують “електронні листи від ТЦК”: у чому річ

Чоловіки почали масово отримувати електронні листи, нібито від ТЦК, однак це виявилося фішинговою атакою, спрямованою на крадіжку персональних і банківських даних. Про це заявив колишній заступник голови Держспецзв’язку Віктор Жора, повідомляє “Труха Україна”.

Чоловіки масово отримують “електронні листи від ТЦК”: у чому річ

Згідно з повідомленнями, під загрозою опинилися користувачі електронної пошти та популярних месенджерів. Офіційного розсилання запрошень до ТЦК не існує, а відкриття таких листів може бути небезпечним.

“Рекомендую користувачам, які отримали такі повідомлення, перевіряти їх на наявність шкідливих посилань через сервіси на кшталт VirusTotal”, – порадив Віктор Жора.

Також читайте:

Лист з повісткою: в “Укрпошті” розповіли деталі отримання.

Як дізнатися, що ТЦК наклали штраф до того поки він не подвоївся.

Безкоштовна програма для перевірки штрафів від ТЦК.

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У “Резерв+” додадуть нову функцію: що нового

Опубліковано

У "Резерв+" додадуть нову функцію: що нового

З листопада в застосунку “Резерв+” планується додати можливість отримання відстрочки від мобілізації для студентів денної форми навчання, багатодітних батьків і осіб з інвалідністю. Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко під час конференції IT Arena 2024.

“Ми прагнемо, щоб люди, які мають право на відстрочку, могли швидко й без паперової тяганини заявити про це через застосунок. Для цього необхідно не лише внести зміни до нормативної бази, але й забезпечити технологічну готовність реєстрів”, – зазначила Черногоренко.

За її словами, три форми відстрочок будуть доступні вже з листопада: для студентів денної форми навчання, багатодітних батьків та осіб з інвалідністю. Це нововведення суттєво полегшить життя, особливо студентам, які навчаються за кордоном. Також буде можливість продовжувати відстрочку через застосунок, що допоможе уникнути зайвої бюрократії.

Крім того, з жовтня 2024 року в “Резерв+” з’явиться новий сервіс з пошуку вакансій у військових частинах. Після оновлення користувачі зможуть швидше знайти відповідні позиції для майбутньої служби. Для початку пошуку потрібно буде заповнити коротку анкету, а система на основі вказаних навичок підбере найкращі варіанти.

Кожна вакансія міститиме детальний опис, включно з інформацією про бригади, командирів та досягнення. Унікальність сервісу полягає у зручному процесі вибору вакансій за допомогою простого інтерфейсу: можна буде зберігати цікаві пропозиції або відхиляти невідповідні, просто натиснувши “плюс” чи “мінус”.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У “Дії” запустили функцію uResidency

Опубліковано

У "Дії" запустили функцію uResidency

У державному додатку “Дія” було запущено функцію uResidency. Це програма електронного резидентства, яка дозволяє громадянам інших країн реєструватися на ФОП в Україні та за її межами.

Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайла Федорова.

«Ми створили найкращі умови для українських підприємців – реєстрація ФОП відбувається найшвидше у світі, податки можна сплатити в кілька кліків, додаткові бізнес-сервіси доступні онлайн. Зараз готові масштабувати цей досвід і для іноземців, оскільки стати електронним резидентом в Україні простіше і вигідніше, ніж вести бізнес будь-де у світі, податкова ставка становить лише 5%», – написав Федоров.

Як скористатись послугою?

Щоб стати е-резидентом, потрібно заповнити заявку в застосунку чи на порталі uResidency – це займає 5–10 хвилин. Після цього проводиться перевірка, і резидент отримає КЕП у консульстві, без необхідності відвідувати Україну. Далі відкриває ФОП онлайн – та усі подальші взаємодії відбуватимуться автоматично.

Федоров зазначив, що звітність буде повністю автоматизована. Банк сам розрахує податки, подасть декларації та впорається з усією тяганиною – все відбувається автоматично без втручання людини.

За його словами, не потрібно тратитися на бухгалтерів і юристів, адже їхню роботу буде виконувати система, а резиденти будуть займатися власними справами.

Електронне резидентство – це важливий і революційний проект для економіки, це постійні додаткові надходження в бюджет. В Естонії, наприклад, електронне резидентство діє вже 10 років і щороку приносить мільйони доларів податкових надходжень , – сказав міністр.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.