Офіційно представлений новий бюджетний смартфон Nokia Aura

Компанія HMD представила новий смартфон за назвою HMD Aura(Nokia Aura). Це недорога модель з IPS-дисплеєм, діагональ якого становить 6,56 дюйми, а роздільна здатність – 900×1600 пікселів. За дизайном апарат нагадує нещодавно представлений HMD Pulse+, тільки замість отвору в дисплеї під передню камеру у новинки передбачений краплеподібний виріз.

HMD Aura побудований на чіпсеті Unisoc SC9863A1, оснащений 4 ГБ оперативної та 64 ГБ флеш-пам’яті, є підтримка карт microSD. Роздільна здатність основної камери становить 13 Мп, а фронтальної 5 Мп. Також передбачено сенсор відбитка, розташований ззаду під спалахом. Акумулятор ємністю 5000 мАч підтримує заряджання потужністю 10 Вт через порт USB-C. Пристрій працює під керуванням Android 13.

Смартфон HMD Aura доступний у зеленому та темно-фіолетовому кольорах. Поки він без надмірного шуму надійшов у продаж в Австралії, про доступність на інших ринках нічого не повідомляється. Вартість новинки складає 180 австралійських доларів, це приблизно 118 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.