Майже флагманський смартфон POCO F6 Pro обвалився в ціні до рекодно низького рівня

У новому POCO F6 Pro виробник постарався врахувати максимум побажань користувачів. У нього плоский екран з високою роздільною здатністю та низьким мерехтінням, продуктивний процесор флагманського рівня, багато пам’яті, дуже швидка зарядка та якісна камера. Смартфон вже можна придбати — і одразу за зниженою ціною.

POCO F6 Pro отримав великий 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з високою роздільною здатністю 3200х1440 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і яскравістю до 4000 ниток. Завдяки частоті ШІМ 3840 Гц, екран мінімально мерехтить і не викликає сильної втоми очей.

За продуктивність смартфона відповідають потужний процесор Snapdragon 8 Gen 2 та від 12 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR5X. Для зберігання даних доступно до 1 ТБ накопичувача. Акумулятор ємністю 5000 мАч підтримує швидке заряджання потужністю 120 Вт: від комплектного адаптера його можна зарядити до 100% за 19 хвилин.

Основна камера з роздільною здатністю 50 Мп і великим сенсором Light Fusion 800 здатна робити фотографії зі швидкістю 30 кадрів в секунду, що дозволяє відобразити об’єкти, що швидко рухаються. Є також ультраширококутний модуль та окремий макрооб’єктив.

У період із 23 по 29 травня новинку можна придбати за спеціальною ціною.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.