Названі найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар

З кожним роком всі мобільні оператори підіймають ціни на свої тарифи. Звичайно, не кожен може платити по 200 – 300 гривень за зв’язок, тому в цьому матеріалі ми розповімо про найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар.

Київстар «Любов до батьків»

У Київстар найбюджетніший тариф це тарифний план “Любов до Батьків”, який коштує 125 гривень на місяць і включає в себе : 5ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в середині мережі та 50 хвилин на інші оператори.

Тариф можуть підключити люди з інвалідністю I – III груп та абоненти віком 60+ років.

Vodafone “Turbo”

У Vodafone за бюджетний тариф Turbo доведеться віддати 165 гривень на 4 тижні користування. Великим плюсом даного тарифу є те, що до нього підключена акція TurboБезлім. Тобто, ті абоненти, які будуть вчасно поповнювати рахунок будуть мати безлімітний 4G інтернет. Тому всім кому мало 10 – 20 ГБ інтернет-трафіку, цей тариф буде найкращим вибором.

В тариф “Turbo” входить:

  • 1600 хвилин по Україні;
  • безлімітний 4G інтернет;
  • 10 ГБ інтернету та 100 хвилин у роумінгу з акцією «Доступний роумінг».

Lifecell “Просто Лайф”

lifecell пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якого іншого коду, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell від інших операторів діють знижки на тарифи. І найдешевший з них це “Просто Лайф”, в нього входить – 300 хвилин на всі мобільні оператори, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету всього лиш за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень). Великим плюсом тарифу є те, що інтернет не тарифікується при використанні соціальних мереж таких як ТікТок, Instagram, Ютуб тощо.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.