Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Після появи реклами в меню “Пуск” багато користувачів Windows виявилися незадоволені таким нововведенням від Microsoft. Розробник популярної утиліти Winpilot був серед них, тому запропонував вирішення цієї проблеми в останньому оновленні свого додатку.

Winpilot – це відомий твікер для Windows 11. Він допомагає позбавитися непотрібних системних програм, відключити вбудованого в систему ІІ-помічника і виконує ще кілька подібних операцій. В останньому оновленні програма отримала функцію блокування реклами. За допомогою дев’яти повзунків можна вимкнути рекламні повідомлення у різних елементах інтерфейсу Windows.

Windows 11 за замовчуванням включає рекламу у вигляді просування сервісів і додатків Microsoft. Ці оголошення можуть містити цікаві факти, поради, хитрощі, рекомендації та пропозиції в рамках інтерфейсу Windows 11», – говорить опис AdBlock у Winpilot.

Раніше утиліта називалася Bloatynosy, але після оновлення до Winpilot навчилася не лише видаляти встановлений софт, а й виконувати інші функції. Про них автор розповів на своїй сторінці на сайті GitHub.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.