Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово облікові дані. Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.

Зараз іде активна робота над застосунком, щоб до 18 травня він був уже готовий. Тому всі чоловіки, які не хочуть стояти в черзі у військкоматах зможуть користатися даним додатком“, – зазначали Черногоренко.

Також вона додала, щоб оновити військово облікові дані потрібно буде скачати додаток та заповнити відповідні поля.

З 18 травня, всі чоловіки повинні будуть оновити свої дані — номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання. Це можна буде зробити через ЦНАП, електронний кабінет військовозобов’язаного та безпосередньо через ТЦК та СП. Це буде мобільний застосунок, його можна буде завантажити в App Store і в Google Play Market. Працюємо над тим, щоб в застосунку можна було авторизуватися, заповнити ці три „поля“ і отримати одразу інформацію з бази військовозобов’язаних „Оберіг“ для того, щоб передивитися, які ваші дані знаходяться в реєстрі, — сказала заступниця міністра оборони.

Після уточнення даних з військовозобов’язаним зв’яжеться представник ТЦК і надасть інструкцію, що потрібно робити чоловіку.

Нагадую, що проходження ВЛК це одна з частин військового обліку, тому всі чоловіки повинні бути готові пройти медичну комісію – зазначила чиновниця.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.