Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення до інших пристроїв розумного будинку.

Кондиціонер поміщений у вертикальний корпус срібного кольору заввишки 1863 мм. Усередині встановлені подвійні опуски повітря KuNY, що забезпечують надширокий кут подачі повітря (160 градусів), оптимальний як для великих, так і для маленьких приміщень.

Подача повітря здійснюється зі швидкістю 1710 м3/год. Потужність при виробленні холодного повітря досягає 1930 Вт, а гарячого – 2680 Вт. Виробник передбачив два режими повітряного потоку, які адаптуються до різних потреб користувача.

Серед іншого новинка оснащена антибактеріальним та протигрибковим фільтрами. Вони запобігають зростанню бактерій усередині пристрою з ефективністю до 99%, що дозволяє уникнути повторного їх викиду в повітря. Пристрій отримав удосконалену систему самоочищення як внутрішнього, так і зовнішнього блоків за допомогою високотемпературного сушіння.

Відзначає виробник і низький рівень шуму під час роботи приладу – від 42 до 46 дБ, а також перший рівень енергоефективності та підтримку Xiaomi HyperOS Connect. Програма Mijia дозволяє віддалено регулювати температуру та режими роботи пристрою.

Xiaomi Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner доступний у Китаї для попереднього замовлення за ціною $820

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.