Xiaomi випустила бездротову напувалку для тварин з автономністю до 120 днів

Асортимент розумних пристроїв Xiaomi поповнився новим продуктом – бездротовою напувалкою для тварин, випущеною під брендом MIJIA. Пристрій має великий обсяг резервуару (3 літри), що дозволяє надовго забезпечити вихованців чистою водою, а також ємним АКБ для тривалої роботи протягом 120 днів.

Конструкція напувалки включає композитний фільтруючий елемент «чотири-в-одному», що очищає воду протягом усього циклу. Користувачеві необхідно лише наповнювати резервуар у міру потреби. За запевненням виробника, кількість рідини, що вміщується, достатньо для задоволення потреб у пиття дорослої кішки протягом трьох тижнів.

Також у пристрої реалізовано чотири режими подачі води та біосенсорна система PIR, яка включає воду, коли вихованець проходить поряд. Для живлення пристрою використовується акумулятор ємністю 5000 мАг, на повну зарядку якого потрібно 5 годин.

При цьому, як заявляє Xiaomi, напувалка легко миється, оскільки її можна повністю занурювати у воду – всі ключові елементи надійно захищені. Також передбачена можливість підключення пристрою до розумного будинку Xiaomi.

Поїлка Xiaomi MIJIA Wireless Smart Pet Water Dispenser вже надійшла у продаж у Китаї за ціною $34.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.