Нові розумні лампи Xiaomi підтримують HyperOS Connect і коштують від 400 гривень

На додаток до розумної напувалки для тварин Xiaomi випустила дві настільні лампи: Mijia Table Lamp 2 і Lamp 2 Lite. Обидві моделі виконані в мінімалістичному дизайні, мають високу яскравість, підтримують екосистему HyperOS Connect і продаються за доступною ціною.

Mijia Table Lamp 2 оснащена 112 вбудованими світлодіодами з індексом CRI 97 одиниць. Ряд сертифікатів підтверджує рівномірний розподіл світла, мінімум відблисків та зниження навантаження на очі під час читання та письма. Для зручності користувача конструкція лампи дозволяє нахиляти її вперед та назад під кутом до 25 градусів.

Внутрішні випробування показали, що механізм здатний витримати понад 10000 циклів регулювання. Також є можливість підключення до екосистеми розумного будинку Xiaomi на базі HyperOS Connect – це дозволить керувати лампою за допомогою голосових команд чи інших пристроїв.

Mijia Table Lamp 2 Lite має ті ж сертифікати та низький відсоток шкідливого синього світла, проте індекс кольору трохи нижче — 90 одиниць. Лампа оснащена виготовленою на замовлення оптичною лінзою з коефіцієнтом пропускання 53%, що знижує подразнення очей при погляді прямо на джерело світла, а площа освітлюваної зони становить 30×50 см.

На ринку Китаю Xiaomi Mijia Table Lamp 2 оцінена в $28, а Table Lamp 2 Lite коштує лише $11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.