У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі

Київстар переходить на нові номери SIM-карток з кодом 077. При цьому старі номери обіцяють не чіпати. У компанії стверджують, що новий код вирішить проблему нестачі номерів, яка назрівала найближчим часом.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК), зазначили що, дозвіл видано на 5 років, що дозволить «Київстару» підключити до мережі 10 мільйонів нових номерів.

“Київстар” підтвердив отримання нового коду та зазначив, що його впровадження в систему вже відбувається.

«Нещодавно наша компанія отримала дозвіл від НКЕК на використання коду – 077. Ми впевнені, що ці цифри 7 принесуть удачу своїм власникам. Зараз відбувається впровадження нового коду у систему», – повідомили в компанії.

Основною метою впровадження нового коду це залучення нових абонентів, а також вирішення з проблемою нестачі номерного ресурсу, який назрівав у найближчі два роки в компанії.

Нагадуємо,  що “Київстар” попадав в неприємні ситуації, коли номера людей, які померли отримували інші абоненти, особливо в воєнний період це питання стояло не аби як гостро. Адже, через дефіцит вільних номерів оператори стільникового зв’язку, зачекавши якийсь період після смерті колишнього власника, віддають його номер новому клієнту.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.