ПриватБанк роздає клієнтам до 3000 гривень: як отримати

ПриватБанк вирішив потішити своїх клієнтів, та подарувати до 3000 грн за їхню лояльність. Дана пропозиція буде діяти до 15 червня.

Ціль акції полягає в тому, що українці, які оплачують покупки та послуги карткою Mastercard від ПриватБанку, можуть отримати бонуси.

Отже, для того, щоб взяти участь в акції потрібно:

• Зареєструватися в акції. Це можна зробити перейшовши за цим посиланням;
• Переказати гроші з картки на картку Mastercard від ПриватБанку або отримати їх – від 250 грн;
• Оплатити мінімум дві покупки на загальну суму від 250 грн будь-якою карткою ПриватБанку від Mastercard. Це можна зробити у магазинах або через Інтернет як в Україні, так і за кордоном.

“Цієї весни не пропустіть можливість поповнити свій гаманець щомісячним кешбеком від 250 до 2500 грн, перерахувавши з картки на картку Mastercard від ПриватБанку! В акції можуть взяти участь клієнти, які мають ІПН та активну картку Mastercard від ПриватБанку”, – підкреслили у пресслужбі банку.

У фінустанові звернули увагу на те, що за весь період акції, 1500 клієнтів отримають кешбек у розмірі 250 грн, та ще 75 щасливчиків отримають кешбек у розмірі 2500 грн.

Акції діє з 15 березня 2024 до 15 червня 2024, тому в банку закликали клієнтів реєструватися в акції та спробувати виграти грошові призи.

Також читайте:

Клієнти ПриватБанку мають можливість отримувати SWIFT-перекази в польських злотих та євро без додаткових комісій.

В додаток “Дія” повернули послуги для вимушено переміщених осіб “ВПО”.

В «Дії» запустила новий сервіс, за допомогою якого можна подати заявку до Міжнародного реєстру збитків та в майбутньому отримати репарації від Росії.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.