Єдина людина на планеті, яка юридично точно не є творцем Bitcoin: хто не зміг довести в суді, що він Сатоші Накамото

Австралійський підприємець Крейг Райт (Craig Wright) не є творцем криптовалюти Bitcoin Сатоші (Сатосі) Накамото (Satoshi Nakamoto). Єдина людина на планеті, яка юридично точно не є творцем Bitcoin. Крейг Райт не зміг довести в суді, що він — Сатоші Накамото. Британський суд опублікував заяви зі свіжої ухвали, з якої випливає, що Райт не має доказів того, що саме він завжди переховувався під псевдонімом Сатоші Накамото.

  1. Лікар Райт не є автором «Білої книги Біткойна».
  2. Доктор Райт не та людина, яка прийняла чи діяла під псевдонімом Сатоші Накамото з 2008 по 2011 рік.
  3. Доктор Райт не та людина, яка створила систему «Біткойн».
  4. Крейг Райт не є автором початкових версій програмного забезпечення “Біткойн”.

Нагадаємо, Райт заявив, що він є творцем біткойну, ще в 2016 році. До цього він уже фігурував у списку претендентів, тому його заява спочатку не викликала великої хвилі скепсису. Однак скептики все ж таки знайшлися, а подальші події призвели до того, що кілька років тому Асоціація відкритих патентів криптовалют (COPA) подала позов проти Райта.

Остаточне рішення суду ще не винесене, але є офіційні заяви судді, які говорять про те, що Райт не той, за кого намагався видати себе.

Як написав один із користувачів соціальної мережі X, тепер той, хто щосили намагався переконати світ у тому, що він Сатоші, є єдиною людиною на планеті, яка точно не є Сатоші, згідно з судовою заявою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.