ПриватБанк запустив миттєве відкриття банківського рахунку

ПриватБанк запустив спеціальну програму обслуговування для ІТ ФОП. Вона дозволяє відкрити банківський рахунок протягом кількох хвилин.

Послуга називається fast line, вона дозволяє українським підприємцям, які працюють і надають послуги у сфері ІТ, відкрити новий рахунок на сайті банку у 6 простих кроків, що займе не більше 5 хвилин. Зробити це осяжним стало шляхом інтеграції Приват24 із сервісом Payoneer.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Спеціальна програма ПриватБанку для ФОП, також дає змогу скористатися пільговим тарифом «IT Expert». Бізнесмени, які працюють у сфері інформаційних технологій, також можуть управляти фінансами через мобільний телефон, у тому числі обмінювати та продавати валюту.

Комісія для клієнтів ПриватБанку за переказ коштів на особисту картку не перевищує 50 грн. Також для підприємців ІТ-галузі діє спрощений валютний контроль. Автоматично будуть зараховуватись суми в еквіваленті 400 000 гривень.

Фрилансери, що працюють на підставі оферти з Upwork, Google, Payoneer та іншими платформами, можуть користуватися автоматизованою платформою передачі в банк документації ЗЕД.

Для управління фінансами можна використовувати програму «Приват24 для бізнесу» та меню «Бізнес». Також це можна зробити через звичайну програму «Приват24».

Сьогодні кожен дев’ятий з понад 1,3 мільйона ФОП і корпоративних клієнтів ПриватБанку працює у сфері інформаційних технологій, відзначили в банку.

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк та Ощадбанк в березні суттєво підвищать заробіток українців на депозитах.

Також наша редакція писала, які ліміти переказу картки на картку встановили ПриватБанк та Monobank.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.