Connect with us

MOBILZONE

Представлені нові пральні та сушильні машини Samsung: швидко та дешево та з 20-річною гарантією

Опубліковано

Представлені нові пральні та сушильні машини Samsung: швидко та дешево та з 20-річною гарантією

Samsung представила нові повністю автоматичні пральні машини із фронтальним завантаженням на базі штучного інтелекту, заявивши, що вони скорочують час прання до 50%. Виробник стверджує, що вони на 70% енергоефективніші, ніж традиційні пральні машини.

Пральні машини розраховані на прання до 11 кг та сушіння до 7 кг. У них є функція AI Ecobubble, яка оптимізує витрату миючого засобу, перетворюючи його на бульбашки, які швидше проникають у тканину навіть у холодній воді, заощаджуючи енергію та покращуючи догляд за тканиною. Samsung заявляє, що забруднення видаляються на 24% краще, а оскільки технологія AI Ecobubble може розпізнавати різні типи тканин, вона оптимізує відповідний цикл прання, зберігаючи тканину.

Пральна машина оснащена технологією QuickDrive, яка скорочує час прання при повному завантаженні всього до 39 хвилин. Цього досягли за рахунок динамічного обертання барабана з додатковими упорскуваннями води для створення рясних бульбашок. Час полоскання скорочується за допомогою системи Speed Spray та прискореного віджиму.

Машини оснащені технологією цифрового інвертора, де використовуються сильні магніти. Вони дають змогу забезпечити тиху роботу, а також скоротити споживання енергії. Машини підтримують керування за допомогою Samsung SmartThings для смартфона. На такі машини поширюється 20-річна гарантія.

Ціна стартує із 820 доларів.

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Опубліковано

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Він створений для збереження оригінальної температури напоїв і вміщує до 500 мл рідини. Також він представлений у кількох кольорах та продається за ціною менше 15 доларів.

Зовні термос покритий матовою фарбою, а всередині є вкладиш із нержавіючої сталі 316L завтовшки 0,12 мм. Він захищений від корозії, стійкий до нагрівання та охолодження та розрахований на збереження температури гарячої (+68 °C) або прохолодної (+10 °C) рідини протягом шести годин.

Кришка термоса виконує роль кружки і оснащена силіконовим кільцем ущільнювача. Воно захищає термос від протікання. Діаметр корпусу становить 65 мм, висота з кришкою – 217 мм, вага – 215 грамів. Термос продається через китайські маркетплейс за ціною $14.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Опубліковано

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Цікавий випадок стався у Китаї з найновішим електромобілем Xiaomi SU7. Машина пана Веня із міста Сяминь (провінція Фуцзянь) зламалася, проїхавши лише 39 кілометрів. Хайповий електричний седан відмовився їхати далі, попередньо видавши такі повідомлення: Автомобіль ось-ось затихне. Будь ласка, зупиніться безпечно і зверніться до сервісного центру» та «Система приводу несправна».

Логічно, що пан Вень захотів замінити зламаний автомобіль, але не тут-то було: співробітники дилерського центру повідомили, що заміна машини не може бути зроблена, оскільки випущені SU7, що випускаються, вже закріплені за конкретними власниками (справжніми або майбутніми). Також дилер заявив, що Xiaomi не може відповідати за користувача і не буде покривати збитки, що виникають при поверненні автомобіля.

Тоді автовласник машини опублікував у соцмережах листування з дилером – і лише після цього на історію відреагував головний офіс Xiaomi. Після деякого внутрішнього розгляду машину забрали для пошуку причини несправності, а Венею пообіцяли новий автомобіль і компенсацію витрат, пов’язаних з поверненням машини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Опубліковано

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Програма називається Final Cut Camera і буде доступна для iPadOS та iOS версії 17.4 або вище цієї весни. Його позиціонують як компаньйон для монтажної програми Final Cut Pro. Програма призначена для реалізації нової функції відеоредактора під назвою Live Multicam. Вона дозволяє знімати багатокамерне відео одночасно в чотирьох ракурсах за допомогою декількох iPhone або iPad, які можна підключити до бездротового зв’язку до пристрою з Final Cut Pro.

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Також за допомогою нової програми у користувача з’являються ручні налаштування відео. На чотирьох пристроях можна настроїти експозицію, зум, фокус, ISO, витримку та баланс білого. Ці функції доступні і без поєднання з програмою Final Cut Pro, тому можна сказати, що на iPhone з’явилася довгоочікувана функція у вигляді ручних опцій під час запису роликів. Тепер залишилося дочекатися аналогічного програмного забезпечення і для фото.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.