Vodafone отримав новий код мобільної мережі

Державна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК), видала оператору мобільного зв’язку “Vodafone Україна” ліцензію на використання коду мережі призначення – 75 (+380 75).

Таким чином, до кінця поточного року абоненти можуть вибрати номер, який починається з «075». Про це повідомляє відділ новин НКЕК.

Комісія вирішила надати “Vodafone Україна” дозвіл на використання коду мережі призначення «75» для мережі мобільного зв’язку з абонентською місткістю 10 мільйонів номерів для надання послуг електронного зв’язку на території України строком на п’ять років, – йдеться в повідомленні за підсумками засідання регулятора.

«Vodafone вже має чотири коди для номерів: 050, 066, 095 і 099. Додатковий ресурс нумерації суттєво впливає на кількість комбінацій потрібних номерів, які доступні новим та існуючим абонентам компанії», – зазначили в Vodafone.

Крім того, клієнти оператора отримають можливість вибрати номер і здійснити бронювання за допомогою сторінки «Виберіть номер» на сайті Vodafone. Послуга підбору номера також дозволяє відновити деактивований номер.

Нагадуємо, що раніше НКЕК видала ліцензію “Київстар” на використання нового коду мережі з місткістю 10 мільйонів номерів – 077.

Раніше ми розповідали, як абоненти Київстар, Vodafone та lifecell можуть здійснити переказ коштів з мобільного рахунку на банківську картку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.