В Україні з’явилася онлайн-робота із зарплатою до 50000 гривень: список вакансій

Віддалена робота стала звичним явищем під час пандемії коронавірусу. Але навіть зараз багатьом українцям готові добре платити за роботу вдома.

Сьогодні вчитель англійської мови, який працює 42 години 5 днів на тиждень, може заробити в Україні до 44 500 гривень. Для цього необхідне професійне володіння мовою не нижче рівня В2.

Зарплата досвідченого SEO-фахівця може досягати 40 тис. грн. Для цього їм потрібно розробляти стратегії просування веб-сайту компанії, стежити за конкурентами та ринком, на якому вони працюють, також вміння створювати контент, робити лінкбілдинг, займатися дизайном сайту.

Менеджери з обслуговування клієнтів, які вільно володіють англійською або польською мовою, можуть розраховувати на зарплату до 40 тис. грн.

Що стосується менеджерів з продажу, вони можуть заробляти до 50 тис. грн. Але варто зазначити, що вони повинні мати досвід роботи у великій компанії. Як правило, зарплата на даній посаді нижча, але при виконанні плану продажів цілком досяжна зарплата в 50 тис.

Національний банк України раніше наголошував на стабільності ринку праці. Оскільки багато громадян виїжджає за кордон, роботодавці починають більше цінувати хороших працівників. Проте в НБУ повідомляють, на даний час в нашій країні звільняють частіше, ніж наймають.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.