TikTok буде платити користувачам за перегляди відео: як отримати гроші

Рік тому TikTok представив новий спосіб для творців платформи заробляти гроші: створювати довші відео. Творча програма була лише за запрошеннями, яка тоді перебувала в бета-версії, вимагала від тіктокерів публікувати кліпи довше хвилини, щоб мати право на монетизацію, демонструючи зміну в тому, як компанія хоче, щоб люди використовували її платформу. Це був відхід від так званого стилю короткого відео, який зробив TikTok загальновідомим.

Сьогодні TikTok оголосив, що розгортає програму під назвою Creator Rewards, і творцям контенту потрібно буде створювати відео довше хвилини, щоб монетизувати їх через програму.

Creator Rewards розраховуватиме виплати на основі «оптимізованої формули винагороди», зосереджуючись на оригінальності, тривалості відтворення, цінності пошуку та залученні аудиторії, кажуть у компанії. Творці часто скаржилися на низькі виплати з початкового фонду творців, іноді заробляючи лише кілька доларів за мільйони переглядів. Новий фонд для однохвилинних відео обіцяє виправити це, а TikTok каже, що програма призведе до більших виплат для творців. TikTok повідомляє, що за останні шість місяців доходи творців зросли на 250 відсотків, а кількість творців, які заробляють 50 000 доларів на місяць, подвоїлася.

Раніше ми розповідали, що Binance випустила «криптовалютні» парфуми до 8 березня.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.