Binance представила аромат CRYPTO, який покликаний залучити жінок у світ криптовалют

Binance, найбільша за обсягом операцій криптовалютна біржа у світі, зіштовхнулася із серйозними проблемами. Компанія та її співзасновник Чанпен Чжао визнали себе винними у відмиванні грошей та погодилися виплатити Міністерству юстиції США штраф у розмірі $4,3 мільярда. Американський підрозділ Binance US звільнив дві третини свого персоналу, а прибутки від торгівлі скоротилися на 75%.

У той же час відділ маркетингу Binance на честь Міжнародного жіночого дня запустила кампанію, яка закликає жінок зайнятися криптовалютами через запах.

“Мета нашої кампанії – розважитися і спробувати подолати кордони”, – сказала директор з маркетингу Binance Рейчел Конлан. «Ми розуміємо, що знайдуться обурені, але впевнені, що такий підхід сприяє відкриттю дискусії у потрібному напрямку, до того ж над проектом працювала жіноча команда».

5 березня Binance анонсувала в соціальних мережах свій аромат. CRYPTO, також відомий як Eau de Binance, нагадує запах останнього дня напруженого хакатона, коли у всіх не було часу і можливості прийняти душ. Або, можливо, запах тюремної камери Сема Бенкмана-Фріда. Але такий стереотип, за словами Конлан, треба долати, щоб зробити криптовалютний простір більш інклюзивним.

Сам аромат описується так: «Цей аромат відкривається свіжими нотами озону, солі та моху, що нагадують свіжий і підбадьорливий вітерець. Серце аромату розкриває насичене поєднання уда, мандарину та цінних порід дерева, а основа аромату, що складається з амбри, дерева та мускусу, створює теплий, мускусно-солодкий і землістий запах, що випромінює вишуканість».

У промисловості криптовалют з’являється все більше жінок. Звіт Boston Consulting Group показав, що 7% засновників проектів на web3 та 27% співробітників провідних криптостартапів – жінки. Однак гендерна нерівність є і серед криптоінвесторів.

Binance випустила близько 100 флаконів парфуму, які не продаються. Натомість жінки можуть спробувати аромат у торговому центрі в Бахрейні. Цю незвичайну акцію планується використовувати для привернення уваги, а основна частина реклами полягає в тому, що перші 5000 жінок, які успішно завершили курс для початківців у Binance Academy, отримають $25.

Маніфест Конлан звучить так: «Чим більше жінок ми залучимо до роботи в цій галузі, тим більше продуктів буде розроблено з урахуванням інтересів і чоловіків, і жінок».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.