Смартфон Redmi Note 13 Pro+ обвалився в ціні до рекордно низького рівня

Нарешті, відбувся глобальний реліз представленого восени минулого року в Китаї Redmi Note 13 Pro+. У цій недорогій моделі виробник застосував багато флагманських фішок, включаючи вигнутий екран з високою частотою оновлення, топову камеру від Samsung і захист від води.

У Redmi Note 13 Pro+ встановлений вигнутий 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей із тонкими рамками. Екран підтримує частоту оновлення 120 Гц та яскравість до 1800 нит, здатний відображати 100% колірного простору DCI-P3, а прикритий він загартованим склом Gorilla Glass Victus. На дисплеї також вбудований сканер відбитків пальців з можливістю вимірювання пульсу.

Як апаратна платформа використовується 4-нанометровий процесор MediaTek Dimensity 7200 Ultra з випарною камерою для запобігання перегріву. У смартфоні до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та накопичувач до 512 ГБ. За автономність відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг за допомогою швидкої зарядки потужністю 120 Вт, що дозволяє заповнити 100% за 19 хвилин.

Для зйомки фото та відео передбачена 200-мегапіксельна камера з флагманським сенсором Samsung ISOCELL HP3, оптичною стабілізацією зображення та діафрагмою об’єктива f/1.65 для більш якісних фото при нестачі світла. Є також ультраширококутна камера на 8 Мп, макромодуль на 2 Мп та фронталка на 16 Мп.

Серед особливостей смартфона варто також відзначити повноцінний захист від пилу та води за стандартом IP68, ІЧ-порт для керування побутовою технікою та NFC-модуль для безконтактної оплати покупок.

До 30 січня Redmi Note 13 Pro+ можна придбати за зниженою ціною:

Версія 8+256 ГБ обійдеться вам в 15322 гривні в Аліекспрес;

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.