У Vodafone розповіли, чи вистачить у них SIM-карт для абонентів Київстар

Після того, як 12 грудня в мережі мобільного оператора Київстар стався масштабний збій, навантаження інших операторів зросло в кілька разів. У компанії Vodafone повідомили, що впоралися з напливом нових абонентів, хоча таке навантаження у них було вперше за існування компанії. Зараз мобільний оператор направив всі сили, щоб краще підготуватися до можливих атак на їхню систему.

Поки Київстар оговтується після масштабної кібератаки, Vodafone збільшив кількість своїх клієнтів на 25%, що спричинило падіння швидкості інтернету, оскільки трафік зріс дуже швидко, але в компанії повідомляють, що з перевантаженням впоралися і скоро швидкість інтернету відновиться.

Також у компанії повідомили, що на сьогодні дефіциту SIM-карток у них немає, тому всі нові клієнти можуть їх придбати в спеціалізованих магазинах Vodafone.

Нагадуємо, що 12 грудня зранку Київстар зазнав масованої кібератаки, в результаті якої всі сервіси компанії були відключені. Проте уже 13 грудня у деяких абонентів почав з’являтися зв’язок. Мобільного інтернету поки що немає. Конкретні терміни повного відновлення зв’язку в Київстар не повідомляють

Хакерська атака Київстар була раптовою та дуже руйнівною. Українські спецслужби відкрили кримінальне провадження за вісьмома статтями Кримінального кодексу щодо кібератак на мобільних операторів.

Раніше ми розповідали, що у Vodafone розповіли своїм новим клієнтам про найдешевший тариф із безлімітним 4G інтернетом.

Також наша редакція писала, що в Lifecell розповіли про свої найвигідніший тариф за 65 та 90 гривень на місяць.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.