Xiaomi випустила справді розумну кухонну витяжку

В екосистемі продуктів для розумного будинку Xiaomi з’явилася нова кухонна витяжка Mijia Smart Range Hood S2. Вона здатна працювати в повністю автоматичному режимі, але разом з тим підтримує керування за допомогою мобільного додатка.

Витяжка оснащена вбудованим детектором частинок PM2.5, що дозволяє відстежувати якість повітря в режимі реального часу. При виявленні високого значення PM2.5 вона автоматично вмикається. Усередині захований потужний двигун, що розвиває швидкість до 2400 оборотів на хвилину і генерує силу всмоктування до 900 Па, а потужність автоматично регулюється залежно від стану повітря.

За рахунок запатентованої конструкції витяжка створює чотири вихори над плитою, що уловлюють пари, частинки та запахи. Крім того, між користувачем та плитою створюється повітряна завіса, яка не дозволяє запахам поширюватися по будинку.

Xiaomi відзначає простоту очищення витяжки, а лопаті вентилятора взагалі оснащені функцією інтелектуального самоочищення. Витяжку можна підключити до мобільного додатку Mijia та керувати нею зі смартфона або за допомогою голосових команд. Передбачено також систему керування жестами.

Xiaomi Mijia Smart Range Hood S2 вже продається у Китаї за ціною майже 410 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.