Розумна камера Psync із GPT-моделлю «розповідає» про те, що бачила

Компанія Psync представила камеру відеоспостереження під назвою Genie S. На відміну від мейнстримових аналогів, вона використовує мовну модель GPT і може буквально розповідати користувачеві, що відбувається в її видимості.

Psync Camera Genie S підтримує настільну та стельову установку. Об’єктив розташований на механізованій платформі, керувати якою можна дистанційно. Підтримується нахил у діапазоні 135° та поворот на 350°. 5-мегапіксельний сенсор забезпечує відеопотік з роздільною здатністю 1944×2592 пікселя, може записувати відео у внутрішню пам’ять (до 64 ГБ) та транслювати через інтернет на смартфон користувача. Можна також здійснювати голосовий дзвінок через камеру.

Пристрій вміє впізнавати та класифікувати об’єкти на фото за допомогою ІІ. Наприклад, камера може надіслати повідомлення на кшталт “Білий кіт з’явився прямо перед вікном, перевірте зараз”. Також можна шукати об’єкти на записи за допомогою текстового, а також проводити розкадрування роликів по подіях або об’єктах за допомогою простого текстового запиту.

Ціна Psync Genie S у США становить $34 та $39 за модифікацію з накопичувачем на 32 та 64 ГБ відповідно. Підписка на функції GPT оплачується окремо – $0,99 на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.