У ЗСУ знову заговорили про масову мобілізацію: всі чоловіки повинні готуватися до війни

Збройні сили виступили із заявою про посилену мобілізацію. Військовозобов’язаних чоловіків закликали готуватися до війни і не розраховувати, що вони зможуть відсидітися у тилу.

Командир окремої штурмової бригади імені Кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко заявив, що в Україні необхідно продовжити комплектування військ. Крім того, всі українці мають бути готові взяти в руки зброю та стати на захист батьківщини.

Також представник ЗСУ звернув увагу на нерівність в армії.

Багато людей зі зв’язками та грошима не хочуть служити. Переважно в окопах сидять люди із сіл або ті хто пішов добровольцем. В ЗСУ потрібно міняти тенденції та показати, що перед закон всі рівні” – наголосив  Федоренко

Також Федоренко додав, що громадяни мають не лише права, а й обов’язки. Причому захист сім’ї та батьківщини повинен бути головним пріоритетом.

Представник ЗСУ зазначив, що зараз нікого не відправляють на фронт одразу після мобілізації. Спершу чоловіка направляються на навчальні збори із загальновійськової підготовки. Така підготовка відбувається у навчальних центрах, на загальновійськових полігонах або військових частинах територіальної оборони, де готують піхотинців, штурмовиків, операторів БПЛА тощо. Зараз в ЗСУ потрібні представники всіх професій.

Тому уже сьогодні чоловіки повинні готуватися, щоб бути ефективним на фронті, а не ховатися від повістки” – пояснив Юрій Федоренко.

За словами воєначальника, лише підготовлені бійці зможуть ефективно виконувати бойові завдання та наблизити перемогу над російським окупантом.

Раніше ми розповідали, що в Міністерстві охорони здоров’я скоротили проходження ВЛК до мінімуму. Тепер військовозобов’язаний буде проходити медкомісію всього за 4 дні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.