Офіційно представлено монітор для бідних Lenovo Xiaoxin 25

Компанія Lenovo випустила недорогий монітор Xiaoxin 25 для дому та офісу. Незважаючи на доступну ціну (менше $100), він може похвалитися високою частотою оновлення, точною передачею кольору та іншими характеристиками, які нечасто зустрічаються в бюджетному ціновому сегменті.

Монітор оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 24,5 дюйма з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів (співвідношення сторін 16:9), частотою оновлення до 100 Гц, та коефіцієнтом контрастності 1300:1. Максимальна яскравість підсвічування становить 250 кд/м², кути огляду – 178 градусів. Також заявлено охоплення 99% колірного простору sRGB, час відгуку 4 мс та підтримка 8-бітної глибини кольору.

Новинка отримала сертифікати Eyesafe Display 2.0, TÜV Rheinland на відповідність вимогам до низького рівня шкідливого синього світла та мерехтіння екрану. Для підключення джерела сигналу на корпусі монітора передбачені порти HDMI 1.4 та D-Sub (VGA). Lenovo Xiaoxin 25 вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $95, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.