ПриватБанк подарує всім клієнтам по 500 гривень на місяць: як отримати

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам нову вигідну послугу «Смачний кешбек». За допомогою акції можна отримати до 3% кешбеку від покупки в ресторанах та кафе.

Акція стартувала 18 жовтня і триватиме до 17 січня 2024 року. У заході можуть брати участь повнолітні особи з гривневою карткою ПриватБанку («Універсальна», «Універсальна Gold» або Premium). За винятком власників корпоративних карток.

В місяць можна отримати до 500 гривень кешбеку, тобто за три місяці дії акції ПриватБанк обіцяє повернути 1500 гривень любителям поласувати в ресторанах та кафе. Кешбек буде нараховано через тиждень після відвідування кафе та ресторанів.

Також зазначено, що в акції беруть участь торгові точки, які зареєстровані у міжнародних платіжних системах зі значенням коду торговельного закладу (МСС-код) “Кафе та ресторани”: 5811, 5812, 5813 та 5814.

Дізнатися МСС код можна через інтернет-банкінг або звернувшись до банку, який видав вашу картку. В інтернет-банкінгу необхідно вибрати картку, потім натиснути на розділ «Операції» та відкрити вікно «Історія операцій». Там можна побачити код МСС для кожної транзакції.

Взяти участь в акції можна перейшовши за цим посиланням.

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк розігрує нові iPhone 15 кожного місяця та які умови акції.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.