ДПС почала повідомляти ТЦК про місця роботи військовозобов’язаних

Державного податкова служба починає обмін даними з електронним реєстром військовозобов’язаних. Про це заявили в Міністерстві оборони, коли 18 жовтня набув чинності наказ № 494/446.

За цим наказом Державна податкова служба України протягом 90 днів повинна надати всю інформацію про чоловіків у електронний реєстр військовозобов’язаних.

Таким чином, якщо чоловік офіційно працює, але не стоїть на військовому обліку, то ТЦК може подати запит на підприємство, щоб їм надали повну інформацію про чоловіка та повідомили його, щоб він повинен стати на військовий облік.

Державна податкова служба буде надавати наступну інформацію в електронний реєстр:

  • Реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру або серія (за наявності) та номер паспорта (для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків відповідно до закону);
  • Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи (за наявності);
  • Адреса заявленого/зареєстрованого місця проживання (місця перебування) фізичної особи (за наявності такої інформації)
  • Дати прийому на роботу (за наявності);
  • Дата припинення (за наявності) тощо.

Нагадуємо, що Е-реєстр військовозобов’язаних вже заповнений та як перевірити дані про себе у системі “Оберіг“.

Також наша редакція писала, що у Верховній Раді обговорюють можливість дозволити чоловікам виїзд за кордон практично без обмежень. Однак за це потрібно буде заплатити.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.