Офіційно представлений фітнес браслет Fitbit Charge 6 з функцій безконтактної оплати

Належний Google бренд Fitbit випустив фітнес-трекер Charge 6. Новинка зберегла всі переваги попередника щодо відстеження показників здоров’я, обзавелася зручним апаратним елементом управління, а також навчилася працювати з сервісами Google і розпізнавати ще більше видів тренувань.

За заявою вендора корпус Fitbit Charge 6 виготовлений з переробленого алюмінію. Головна зовнішня відмінність новинки від попередника – довгастий майданчик на лівій грані пристрою. Це сенсорна кнопка, відповідальна за повернення до циферблата та увімкнення екрану. Фізично вона не натискається, але відповідає на торкання вібрацією. Браслет використовує самі методи відстеження показників здоров’я, як і попередня модель, крім функції вимірювання частоти пульса. Google інтегрувала у пристрій алгоритми Pixel Watch, засновані на машинному навчанні: за даними компанії, це покращило точність моніторингу на 60% порівняно з моделлю Charge 5. Стверджується, що браслет також став коректніше підраховувати витрачені калорії.

Новинка вміє визначати нерегулярний серцевий ритм за аналогією з датчиками ЕКГ, кількість кисню в крові, температуру шкіри та рівень стресу. Також заявлена можливість трансляції даних про ЧСС на тренажери Concept2, Peloton, NordicTrack і Tonal по зашифрованому каналу Bluetooth. Для занять без тренажерів передбачено 40 спортивних програм.

Крім того, гаджет вміє отримувати повідомлення зі смартфона та надсилати швидкі відповіді (тільки на Android). Також з’явилася інтеграція з YouTube Music (для платних передплатників). Тепер за допомогою фітнес-трекера можна керувати відтворенням музики: регулювати гучність, пропускати або перемотувати треки, переглядати плейлисти. Доповнює список функцій безконтактної оплати покупок за допомогою Google Wallet.

Fitbit Charge 6 вже доступний на замовлення в США за $159 разом з шестимісячною підпискою Fitbit Premium. У роздріб на території інших 30 країн пристрій надійде 12 жовтня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.