Стало відомо, яких водіїв в Україні змусять “перездавати на права” кожні 5 років

У комітеті Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури заявили про плани переоформлення всіх водійських прав в Україні. Тим самим в країні хочуть модернізувати існуючу систему та підвищити безпеку дорожнього руху.

Про запропоновані зміни на засіданні до Дня інфраструктури розповіла заступник директора Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Юлія Клименко.

За її словами, якщо у Верховній Раді проголосують за зміни, то тепер всім водіям прийдеться обов’язково оновлювати водійське посвідчення кожні 10 – 15 років. А водії, які працюють на автотранспортні компанії, будуть підтверджувати свої права кожні п’ять років, відповідно до стандартів Європейського Союзу.

Нагадуємо, на початку 2023 року обговорювалося, що навчання в автошколі можна буде проходити в державному додатку “Дія” в онлайн форматі. Уроки були б записані в форматі відео і навчатися можна було в любий зручний час. Ціна такої автошколи в “Дії” мала складати 1 000 гривень замість 10 000 гривень, які беруть звичайні автошколи. Але з часом в Міністерстві цифрової трансформації перестали говорити про цю ідею.

Раніше ми розповідали, що в Україні каратимуть чоловіків, які втекли за кордон під час війни.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.