Київстар, Vodafone, lifecell піднімають тарифи: як абонентам платити менше

У 2023 році всі мобільні оператори почали значно підіймати ціни на свої послуги. Все це обумовлено торішньою інфляцією, яка склала 26 % та російськими атаками на критичну інфраструктуру. Звичайно не всі українці в такі скрутні часи хочуть викидати на зв’язок 200 – 300 гривень. Тому в цій статті ми вам розкажемо про всі оптимальні тарифи мобільних операторів.

Давайте для початку порівняємо найдешевші тарифи мобільних операторів :

  • Vodafone – 180 гривень – тарифний план «Joice Start»
  • lifecell – 160 гривень – тарифний план «Просто Лайф»
  • Київстар – 190 гривень – тарифний план «Love UA Світло»

Однак варто уважно проаналізувати особливості тарифу, оскільки, наприклад, «Київстар» і Vodafone пропонують 15 ГБ Інтернету і безкоштовні дані для великої кількості мобільних додатків, а lifecell – лише 8 Гб. Крім того, «Київстар» пропонує 5 ГБ безкоштовного роумінгу в 27 країнах, що актуально для українських переселенців. Акція «Доступний роумінг у подарунок» також діє на всіх тарифах Joice: в їх межах надається 10 ГБ Інтернету та 100 хвилин часу спілкування.

Які є акції або спеціальні пропозиції в мобільних операторів

З унікального lifecell має тариф «Хендмейд», де клієнт може самостійно встановлювати потрібний обсяг хвилин, інтернет-трафіку та кількість смс повідомлень. Крім того, можна забирати непотрібні або додавати необхідні послуги. Завдяки згаданим можливостям, користувач більш оптимально витрачатиме свої кошти, адже платити потрібно тільки за хвилини або послуги зв’язку, що використовуються. Найбюджетніший варіант це безліміт лише у лайфі за 65 гривень на 4 тижні.

Також lifecell пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його основні тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якої іншої, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell діють спеціальні тарифи:

  • Просто Лайф – 300 хвилин на всі мобільні, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень).
  • Смарт Лайф – 25 ГБ інтернету, 800 хвилин на всі мобільні та безліміт на lifecell за 120 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 225 гривень).
  • Вільний Лайф – безліміт інтернету, 1600 хвилин на всі номери та безліміт на lifecell за 180 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 325 гривень).

Отже, lifecell пропонує не тільки дешеві тарифи, а й досить не погані умови для клієнтів, які змінять свого оператора. Нерідко стається й таке, коли абоненти купляють нову карточку іншого оператора, щоб отримати знижку на тарифи від lifecell.

Зі свого боку, «Київстар» залишив тарифи для пенсіонерів, але вони лише для контрактних абонентів, до того ж зовсім недешеві — по 125 та 175 грн відповідно з 5 та 7 Гб трафіку та 50/70 хвилин на інші мережі.

Про якісь мінімальні тарифи для кнопкових телефонів можна забути, оператори вже давно формують лише тарифи з гігабайтами трафіку, байдуже, чи це потрібно комусь чи ні.

Vodafone, щоб заощадити, пропонує своїм абонентам оплатити свій тариф зразу за цілий рік. Так, Joice Start з оплатою за рік коштуватиме 1980 грн, тобто 165 грн на місяць замість 180 грн.

Багато, хто не знає, але в Україні є четвертий мобільний оператор “Lycamobile”.

Міжнародний віртуальний оператор Lycamobile швидко склав конкуренцію Київстар, Vodafone та lifecell за рахунок дешевих тарифів та можливості сплатити пакет послуг на кілька місяців і навіть на рік. Важливою перевагою компанії є те, що абонентам надають можливість безлімітно спілкуватися всередині мережі як в Україні, так і в усьому світі. Також великим плюсом є ціни даного оператора на тарифні плани, які коштують 24, 40 та 64 гривні.

Єдиним мінусом даного оператора є те, що в нього немає інтернет безліму на соціальні мережі, наприклад як у Київстар чи lifecell.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.