Connect with us

MOBILZONE

Samsung випустила 89-дюймовий телевізор за ціною квартири у Києві

Опубліковано

Samsung випустила 89-дюймовий телевізор за ціною квартири у Києві

Каталог телевізорів Samsung поповнила нова модель MNA89MS1BACXKR із дисплеєм micro-LED. Вона позиціонується як пристрій преміум-класу і може похвалитися сучасними технічними характеристиками. Компанія вже оголосила ціну ТБ, яка виявилася високою за мірками свого сегменту.

Новинка отримала 89-дюймову матрицю micro-LED з роздільною здатністю 4K, заявленою піковою яскравістю до 4000 кд/м² та підтримкою стандартів HDR10/10+. За аудіоможливість телевізора відповідає 6.2.2-канальна акустична система сумарною потужністю 100 Вт з підтримкою технологій Dolby Atmos та Q-symphony (використовується для роботи із зовнішніми саундбарами).

Ціна 89-дюймового ТБ у Південній Кореї становить $101 408. Компанія також анонсувала випуск модифікацій новинки з діагоналлю 76, 101 та 114 дюймів – їх вартість та терміни появи на ринку будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments

MOBILZONE

У “Дія” запустили послугу виправлення помилок у особистих даних

Опубліковано

У "Дія" запустили послугу виправлення помилок у особистих даних

В Міністерстві цифрової трансформації повідомили, що запустили нову послугу на порталі “Дія”.Тепер громадяни зможуть онлайн режимі оновити свої дані про зареєстроване місце проживання.

Про це у своєму Телеграм-каналі розповів голова Мінцифри Михайло Федоров.

Як зазначив міністер, нова послуга стане в нагоді тим особам, хто зіткнувся з помилкою при замовленні виписки про місце проживання в “Дії” або застарілу інформацію у своїй або дитячій виписці, не бачить місце проживання в “Дія”, хоче зареєстрований, або має некоректну дату реєстрації у цифровому паспорті.

Важливо зазначити, що це не зміна місця проживання, а лише оновлення даних прописки. Послугою можуть користуватися всі українці, окрім громад, які зараз проживають на тимчасово окупованих територіях та зони бойових дій, Одеси і Миколаєва.

У "Дія" запустили послугу виправлення помилок у особистих даних

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi анонсувала «диснеївську» версію Xiaomi Civi 4 Pro

Опубліковано

Xiaomi анонсувала «диснеївську» версію Xiaomi Civi 4 Pro

Компанія Xiaomi оголосила про випуск спеціальної лімітованої версії смартфона Civi 4 Pro, створеної у співпраці з Disney. Пристрій отримав назву Xiaomi Civi 4 Pro Disney Princess Limited Edition – він присвячений казці про Білосніжку.

Смартфон збереже характеристики оригінальної моделі, проте буде представлений у незвичайному фіолетовому забарвленні, до того ж на його тильній панелі під модулем камери розміститься «чарівне» дзеркальце. Крім того, збоку блоку з об’єктивами з’явиться невелике зображення корони.

У комплект увійдуть захисний чохол у колір пристрою із зображенням силуету Білосніжки, а також тримач, виконаний у формі того самого отруєного яблука з казки. Нарешті, Xiaomi кастомізує інтерфейс пристрою і додасть в коробку ряд тематичних аксесуарів.

Старт продажів Xiaomi Civi 4 Pro Disney Princess Limited Edition намічено на 27 червня, ціна новинки поки не оголошена.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Дії зʼявилися нові документи

Опубліковано

У Дії зʼявилися нові документи

Нові документи з’являться в «Дія». Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Планується додати такі документи в сервіс, як:

  • свідоцтва про народження;
  • свідоцтво про шлюб;
  • свідоцтво про розлучення;
  • та зміну імені.

Свідоцтва про шлюб та розлучення, зміну імені знадобляться обов’язкове при влаштуванні на роботу. Про народження дитини — під час влаштування в садок чи школу, оформлення закордонного паспорта або період забезпечення.

Також планується полегшити процес додавання в “Дію” свідоцтво про народження дитини. Документ буде підтягуватиметься автоматично за податковим номером (РНОКПП або ІПН). Для цього, достатньо буде лише авторизуватися в застосунку — і воно з’явиться в списку документів.

Також читайте:

У Мінцифри повідомили, як здійснюватиметься е-бронювання через державну платформу “Дія”.

В України списки відрахованих студентів одразу передаватимуть до ТЦК

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.