Чат-бот ChatGPT став достопний на всіх Android смартфонах у Google Play

Через два місяці після релізу на iOS компанія OpenAI оголосила про вихід ChatGPT на Android. Охочі випробувати сервіс вже можуть знайти його в офіційному магазині додатків Google Play, проте повноцінного запуску доведеться почекати ще кілька днів.

На даний момент додаток ChatGPT для Android доступний у Google Play тільки з попередньою реєстрацією: програма автоматично встановиться на смартфон після повноцінного релізу наступного тижня. Точну дату розробники поки що не уточнюють.

Як і на iOS, Android-версія ChatGPT буде безкоштовною для використання, надаючи доступ до актуальної версії генеративної нейромережі від OpenAI. Крім того, офіційна програма надає синхронізацію історії взаємодій з чат-ботом на всіх пристроях, а значить, можна буде продовжити розмову на комп’ютері, розпочату на смартфоні, – і навпаки.

Зазначимо, що останнім часом інтерес до чату почав поступово знижуватися. Також було багато новин про те, що сервіс відверто “отупів”. Експерти вже висловилися із цього приводу. Не виключено, що реліз Android-програми може викликати новий сплеск інтересу до сервісу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.