Xiaomi випустила великий і недорогий телевізор: 75 дюймів за 15 тисяч гривень

Днями китайський технологічний гігант повідомив, що випускає на ринок чергове оновлення. Це телевізор Xiaomi EA75 (L75MA-EA), який одержав екран діагоналлю 55, 65 та 70 дюймів.

Новинка стала володаркою алюмінієвого корпусу із пластиковою задньою кришкою. Корпус традиційно зроблений цілісним, з тонкими екранними рамками. Дисплей відтворює зображення у форматі 4К, а кількість відтінків, що підтримуються, перевищує 1,07 млрд.

Екран отримав захист від синього випромінювання і має режим затемнення, який автоматично спрацьовує в залежності від рівня навколишньої яскравості. Xiaomi EA75 2023 встановлені 10-ватні динаміки кінематографічного класу з підтримкою декодування звуку DTS-HD.

 

Телевізор Xiaomi EA75 (L75MA-EA) оснащений 2 портами USB-A, 2 портами HDMI, вхідним портом AV, портом RJ-45, антеною і портом S/PDIF.    Пристрій несе на борту 1,5 ГБ оперативної пам’яті та вбудований флеш-накопичувач об’ємом 8 ГБ . Бездротове підключення представлене модулем Bluetooth 5.0 та підтримкою протоколу Wi-Fi 2,4 ГГц / 5 ГГц. Гідний рівень продуктивності забезпечується за рахунок чотириядерного процесора. Операційна система представлена MIUI for TV3.0 з підтримкою голосового помічника.

Вартість телевізора Xiaomi EA75 2023 складає 400 доларів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.