Київстар, Vodafone і Lifecell офіційно продовжують дуже необхідну для українців функцію

Три гіганти мобільного зв’язку будуть продовжувати пільговий роумінг для українців в країнах Європи. У Мінцифрах повідомили, що Україна зобов’язалася впровадити акти ЄС щодо роумінгу до 24 квітня 2024 року. Таким чином, українці зможуть користуватися роумінгом у 27 країнах Європи ще довгий час.

Київстар

Оператор оновив умови послуги “Роумінг як вдома“. Користувачі тарифів LOVE UA. На максимум, LOVE UA. Без меж, ТВІЙ Вибір, ТВІЙ Оптимум, ТВІЙ Максимум зможуть і надалі використовувати обсяги хвилин та мегабайтів в рамках тарифу у 27-ми країнах ЄС, а з 29.06.23 дзвінки на/з мережі Київстар та всі вхідні в роумінгу не тарифікуватимуться в межах політики справедливого користування послугами у роумінгу.

Vodafone

Доступний роумінг у Vodafone продовжено до 30 вересня 2023 року включно. В акції надаються 10 ГБ мобільного інтернет-трафіку, 70 хвилин на дзвінки в середині мережі та 30 хвилин на дзвінки інших операторів. Послуга “Доступний роумінг” безкоштовна, але треба бути передплатником наступних тарифів:

Передплати: Joice (Start, Pro, MAX); 4G (Light+, Smart S+, Smart M, Smart L, Smart XL); SuperNet (Pro_2019, Pro-1_2019, Unlim, Pro, Pro+, Pro+ 2021, Start_2019, Start, Start+, Turbo_2019, Turbo, Turbo 2021); Vodafone Device L; Joice.

Контракту: RED (Start, PRO, UNLIM, UNLIM PLUS, UNLIM MAX, S, M, Turbo, L, XL, XXL); Vodafone (Ultra, Ultra VIP).

Послуга доступна в 30 країнах Європи.

Lifecell

Мобільний оператор продовжує акцію «Гігабайти без кордонів» до 31.12.23. Це дозволяє використовувати тарифні Гігабайти в 32 країнах Європи.

Акція доступна лише абонентам, які користуються своєю карточкою понад 56 днів та сплатили уже як мінімум два місячних пакети згідно з тарифом.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.