Connect with us

MOBILZONE

Порівняння смартфонів Realme 11, 11 Pro та 11 Pro+: який із трьох нових смартфонів варто вибрати

Опубліковано

Нещодавно китайська компанія Realme анонсувала нову серію смартфонів Realme 11, до якої увійшли три моделі. Це базовий Realme 11 та топові Realme 11 Pro та Realme 11 Pro+.

Нещодавно китайська компанія Realme анонсувала нову серію смартфонів Realme 11, до якої увійшли три моделі. Це базовий Realme 11 та топові Realme 11 Pro та Realme 11 Pro+. Чим вони відрізняються і на якому з них варто зупинити вибір залежно від потреб та бюджету, розберемося зараз.

Дизайн
Перше, з чого потрібно розпочати, це зовнішній вигляд нових смартфонів Realme. Базовий Realme 11 одягнений в корпус висотою 159,8 мм, шириною 72,9 мм і товщиною 7,9 мм і важить разом з усією начинкою 182 г. Pro-версія має розміри корпусу 161,7 х73, 9х8, 2 мм при масі 183 г , а Realme 11 Pro+ одягнений у корпус з габаритами 161,6 мм заввишки, 73,9 мм завширшки і 8,2 мм заввишки і має ту ж вагу, що і «звичайна» Pro-модель.

Нещодавно китайська компанія Realme анонсувала нову серію смартфонів Realme 11, до якої увійшли три моделі. Це базовий Realme 11 та топові Realme 11 Pro та Realme 11 Pro+.

Виходить, що базовий Realme 11 має компактні розміри, а значить, краще своїх побратимів підійде тим користувачам, які воліють невеликі пристрої. У той же час Pro-версії красивіша, оскільки до їх створення приклав руку відомий італійський дизайнер, а в обробці корпусу використовуються такі преміальні матеріали, як тканина та шкіра. Крім того, старші версії оснащуються вигнутим дисплеєм.

Дисплей
Всі три смартфони Realme 11 можуть похвалитися вражаючими екранами. Так, базовий Realme 11 оснащений 6,43-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю FulL HD+, тоді як його старші брати обладнані 6,7-дюймовими вигнутими по краях панелями типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+. Екрани Pro-версій здатні відображати до одного мільярда кольорів, мають частоту оновлення зображення 120 Гц, підтримують HDR10+ та оснащуються вбудованим сканером відбитків пальців. У базовій моделі смартфона частота оновлення екрана обмежена лише на рівні 90 Гц.

Апаратне та програмне забезпечення
Realme 11 базується на восьмиядерному чіпсеті Mediatek Dimensity 6020 з тактовою частотою 2,2 ГГц, а Pro-версії побудовані на восьмиядерному процесорі Mediatek Dimensity 7050, який працює на тактовій частоті 2,6 ГГц. Базова модель смартфона оснащується 8 або 12 Гбайт оперативної та 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті, тоді як Realme 11 Pro пропонується в конфігурації з 8/256, 12/256 та 12/512 Гбайт вбудованої пам’яті, а Realme 11 Pro+ має 12 Гбайт від 256 Гбайт до колосальних 1 Тбайт убудованої пам’яті. Всі три смартфони поставляються з мобільною операційною системою Android 13 та оболонкою Realme на борту та підтримують Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, GPS та Bluetooth 5.2. Крім цього, всі три смартфони мають слот для двох SIM-карт і підтримують роботу в стільникових мережах 5G.

Камери
Realme 11 оснащується подвійною основною камерою з головним датчиком на 64 мегапікселі і додатковим 2-мегапіксельним модулем, а також 8-мегапіксельною фронтальною камерою. Pro-версія смартфона теж має подвійну основну камеру, але з роздільною здатністю 100 і 2 мегапікселі, а також 16-мегапіксельну селфі-камеру. Найбільш вражаючими камерами може похвалитися Realme 11 Pro+. Його 200-мегапіксельна основна камера з оптичною стабілізацією зображення доповнена ще двома датчиками на 8 та 2 мегапікселі. А для селфі та відеозв’язку у нього передбачена 32-мегапіксельна фронтальна камера.

Акумулятор
Realme 11 живиться від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого заряджання дроту потужністю 33 Вт. У старших моделей встановлені акумулятори такої ж ємності, але з вищою швидкістю зарядки – 67 Вт Realme 11 Pro і 100 Вт Realme 11 Pro +.

Ціна запитання
Вартість базового Realme 11 у Китаї стартує з позначки 258 доларів, тоді як Pro-версія коштуватиме мінімум 290 доларів.

Переваги Realme 11:

  • компактні розміри;
  • доступна ціна.

Недоліки Realme 11:

  • чіпсет середнього класу;
  • камери з нижчою роздільною здатністю, ніж у Pro-моделей.

Переваги Realme 11 Pro:

  • Відмінне співвідношення ціни та якості;
  • гарний дисплей;
  • швидка 67-ватна зарядка;
  • чудовий дизайн.

Недоліки Realme 11 Pro:

  • відсутні.

Переваги Realme 11 Pro+:

  • чудові камери;
  • гарний дисплей;
  • стильний дизайн;
  • швидка 100-ватна зарядка.

Недоліки Realme 11 Pro+:

  • висока ціна.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Опубліковано

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Він створений для збереження оригінальної температури напоїв і вміщує до 500 мл рідини. Також він представлений у кількох кольорах та продається за ціною менше 15 доларів.

Зовні термос покритий матовою фарбою, а всередині є вкладиш із нержавіючої сталі 316L завтовшки 0,12 мм. Він захищений від корозії, стійкий до нагрівання та охолодження та розрахований на збереження температури гарячої (+68 °C) або прохолодної (+10 °C) рідини протягом шести годин.

Кришка термоса виконує роль кружки і оснащена силіконовим кільцем ущільнювача. Воно захищає термос від протікання. Діаметр корпусу становить 65 мм, висота з кришкою – 217 мм, вага – 215 грамів. Термос продається через китайські маркетплейс за ціною $14.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Опубліковано

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Цікавий випадок стався у Китаї з найновішим електромобілем Xiaomi SU7. Машина пана Веня із міста Сяминь (провінція Фуцзянь) зламалася, проїхавши лише 39 кілометрів. Хайповий електричний седан відмовився їхати далі, попередньо видавши такі повідомлення: Автомобіль ось-ось затихне. Будь ласка, зупиніться безпечно і зверніться до сервісного центру» та «Система приводу несправна».

Логічно, що пан Вень захотів замінити зламаний автомобіль, але не тут-то було: співробітники дилерського центру повідомили, що заміна машини не може бути зроблена, оскільки випущені SU7, що випускаються, вже закріплені за конкретними власниками (справжніми або майбутніми). Також дилер заявив, що Xiaomi не може відповідати за користувача і не буде покривати збитки, що виникають при поверненні автомобіля.

Тоді автовласник машини опублікував у соцмережах листування з дилером – і лише після цього на історію відреагував головний офіс Xiaomi. Після деякого внутрішнього розгляду машину забрали для пошуку причини несправності, а Венею пообіцяли новий автомобіль і компенсацію витрат, пов’язаних з поверненням машини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Опубліковано

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Програма називається Final Cut Camera і буде доступна для iPadOS та iOS версії 17.4 або вище цієї весни. Його позиціонують як компаньйон для монтажної програми Final Cut Pro. Програма призначена для реалізації нової функції відеоредактора під назвою Live Multicam. Вона дозволяє знімати багатокамерне відео одночасно в чотирьох ракурсах за допомогою декількох iPhone або iPad, які можна підключити до бездротового зв’язку до пристрою з Final Cut Pro.

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Також за допомогою нової програми у користувача з’являються ручні налаштування відео. На чотирьох пристроях можна настроїти експозицію, зум, фокус, ISO, витримку та баланс білого. Ці функції доступні і без поєднання з програмою Final Cut Pro, тому можна сказати, що на iPhone з’явилася довгоочікувана функція у вигляді ручних опцій під час запису роликів. Тепер залишилося дочекатися аналогічного програмного забезпечення і для фото.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.