Connect with us

MOBILZONE

Українцям порадили вимикати Wi-Fi на смартфонах лише в крайньому випадку: назвали причини

Опубліковано

Українцям порадили вимикати Wi-Fi на смартфонах лише в крайньому випадку: назвали причини

Для більшості людей бездротовий доступ до Інтернету став абсолютно невід’ємною частиною повсякденного життя. Зараз важко знайти громадське місце без Wi-Fi. Однак деякі власники смартфонів відключають Wi-Fi на своїх пристроях, коли виходять з дому. Та експерти застерігають від подібних дій і рекомендують відключати Wi-Fi лише в крайньому випадку.

Експерти розповідають, чому краще залишати включеним Wi-Fi.

Багато користувачів смартфонів вважають, що періодичне відключення Wi-Fi – це економія заряду акумулятора. Але експерти підкреслюють, що в деяких випадках така економія недоцільна. Наприклад, якщо ви весь день вдома чи в офісі з надійним з’єднанням Wi-Fi, ви заощадите лише 5%.

Але якщо ви збираєтеся на довгу прогулянку або взагалі в подорож, доцільніше вимкнути Wi-Fi. Зрештою, ваш пристрій постійно буде в пошуках мережі, підключаючись і відключаючись від тих мереж, які вам трапляються. Така поведінка смартфона може «з’їсти» багато енергії.

Навіть під час подорожей і прогулянок є причини, чому не варто вимикати Wi-Fi. Наприклад, якщо ви загубили гаджет, його простіше знайти, якщо ввімкнений Wi-Fi. Ще одним аргументом проти його закриття може бути постійне надходження різноманітної інформації з середовища міських територій, наприклад, даних про рух громадського транспорту.

Вимикання Wi-Fi на ніч здається цілком логічним кроком, оскільки повідомлення в Messenger можуть дратувати та заважати вам добре виспатися. Але навіть тут варто зазначити, що смартфони часто налаштовані на оновлення програмного забезпечення вночі.

І тому, якщо не дати обновитися програмному забезпеченню вночі, тоді ваш смартфон розпочне різноманітні оновлення з ранку. Щоб не допускати таких ситуацій, краще лишати Wi-Fi увімкненим, а докучливі повідомлення заглушити.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Мобілізація посилюється: масштабне скасування відстрочки з 1 липня

Опубліковано

Мобілізація посилюється: масштабне скасування відстрочки з 1 липня

З 1 липня багато категорій громадян втратять право на відстрочку від мобілізації. В чинному законі №3633-IX, сказано, хто може отримати відстрочку, а хто може її втратити.

Таким чином, уже з 1 липня наступні категорії громадян не будуть мати право на відстрочку:

  • студенти заочної або вечірньої форми навчання та аспіранти, які здобувають другу або третю вищу освіту;
  • особи, які працюють на підприємствах, установах та організаціях Міністерства оборони;
  • чоловіки зі статусом “обмежено придатний”;
  • чоловіки, яких під час повторної ВЛК було визнано здоровими;
  • якщо на війні загинув брат, але він рідний тільки по одній лінії (право мають на відстрочку тільки повністю рідні брати).

Також відстрочка не надається:

  • якщо у дружини або чоловіка інвалідність третьої групи;
  • багатодітні чоловіки, які мають заборгованість по аліментам більше ніж три місяці (у разі погашення заборгованості відстрочку можна оформити);
  • батьки-одинаки, якщо мати не була позбавлена ​​батьківських прав, не визнана померлою або зниклою безвісти і не відбуває покарання.

Також слід нагадати, що чоловіки, які отримали інвалідність після 4 лютого 2022 року, повинні повторно пройти ВЛК, щоб підтвердити свій діагноз і оформити відстрочку від служби.

Також читайте:

Що криється реально за оновленням даних в ТЦК – роз’яснення адвоката.

Оновлення даних: у Міноборони зробили заяву щодо подовження терміну на 150 днів.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Дію додадуть круту можливість обирати лікаря

Опубліковано

У Дію додадуть круту можливість обирати лікаря

Все більше державних послуг можна отримати через додаток “Дія”. Тепер в застосунку можна зареєструвати себе як пацієнта в електронній системі охорони здоров’я, обрати сімейного лікаря та розірвати декларацію.

Про це розповів міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

За його словами в Кабміні ухвалили постанову, яка дає можливість обрати сімейного лікаря через “Дію”. Таким чином, пацієнти скоро зможуть зареєструватися в електронній системі охорони здоров’я, подати або розірвати декларацію, ввести номер телефону та місце проживання.

Він додав, що над сервісом працюють спільно з МОЗ та НСЗУ.

Раніше ми розповідали, що в додаток “Дія” буде автоматично підтягуватися свідоцтва про народження дитини, шлюб, розлучення та зміну імені. В Міністерстві Цифрової трансформації запрошують взяти участь у бета-тесті.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно представлений смартфон Doogee S Punk Phone: захищений кіберпанк-смартфон із потужним звуком

Опубліковано

Офіційно представлений смартфон Doogee S Punk Phone: захищений кіберпанк-смартфон із потужним звуком

Компанія Doogee поповнила асортименти захищених смартфонів, випустивши модель S Punk Phone з дизайном у стилі кіберпанк. Новинка цікава не тільки міцним корпусом, захищеним відразу за трьома стандартами, але й потужним динаміком з підсвічуванням та ємністю АКБ.

Як екран встановлено 6,58-дюймова IPS-панель з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 90 Гц. Основою смартфона став чіп Spreadtrum T606, який працює у зв’язці з 16 ГБ ОЗУ (6 ГБ + 10 ГБ віртуальної) та 256 ГБ флеш-пам’яті з можливістю розширення до 1 ТБ.

Для фото та відеозйомки встановлена ​​подвійна тильна камера з основним датчиком на 50 Мп та 2-мегапіксельним макросенсором. Роздільна здатність фронтальної камери становить 16 Мп.

Офіційно представлений смартфон Doogee S Punk Phone: захищений кіберпанк-смартфон із потужним звуком

Також варто згадати 34-мм динамік потужністю 3 Вт, світлодіодне підсвічування, яке може блимати в такт музиці, АКБ на 10 800 мАч з підтримкою зарядки потужністю 33 Вт та захист від води, пилу та ударів за стандартами IP68, IP69K та MIL-STD 810H. Як ОС встановлена ​​Android 14.

Обійдеться Doogee S Punk Phone у $174. Промокод 10SPUNK дає знижку в $11

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.