Connect with us

MOBILZONE

Oppo офіційно представила смартфон A57s з пам’яттю 128 ГБ: ціна та характеристики

Опубліковано

Oppo офіційно представила смартфон A57s з пам’яттю 128 ГБ: ціна та характеристики

OPPO рада представити смартфон OPPO A57s. Це розширення лінійки A57s, яка була представлена лише версією 4 ГБ RAM + 64 ГБ ROM. Він має основні характеристики смартфонів A серії, та оснащений 4 ГБ RAM + 128 ГБ ROM включаючи тривалий термін служби акумулятора, надійність, а також багато удосконалень для поліпшення досвіду користувача.

Його стильне оздоблення змушує захоплюватися. Ультралінійний стереодинамік та насичений кольором дисплей забезпечують більш захоплюючі перегляди фільмів та ігор. Довговічний акумулятор ємністю 5000 мАч і швидка зарядка SUPERVOOCTM потужністю 33 Вт допомагають користувачам робити ще більше зі своїм смартфоном щодня, а камера з високою роздільною здатністю 50 Мп робить приголомшливі знімки.

 

Елегантний дизайн для стилю поза часом

OPPO Glow Design заповнює задню панель OPPO A57s незліченними сяючими нанокристалами під гладкою матовою поверхнею. У колірному рішенні Sky Blue (Синій) ці кристали перетворюються на мерехтливе сутінкове небо, а Starry Black (Чорний) – це космос з темнішим колірним тоном.

Ці покриття мають високу стійкість до подряпин і відбитків пальців, що забезпечує надійну довговічність, а тонка рамка товщиною 7,99 мм покращує керованість. Удосконалені випробування на міцність включають 500 000 натискань на кнопку живлення, 20 000 підключень USB та 150 000 натискань на кнопку регулювання гучності. Ці реальні навантаження доводять, що OPPO A57s призначений для тривалої роботи. Водонепроникність за стандартом IPX4 надає власникам OPPO A57s можливість впевнено користуватися телефоном за будь-якої погоди.

Насичений кольором дисплей та ультралінійний динамік підвищують рівень якості розваг

6,56-дюймовий кольоровий дисплей OPPO A57s забезпечує 96% охоплення кольорової гами стандарту NTSC, що еквівалентно 100% DCI P3. Така передача кольору робить ігри, фільми і фотографії насиченими, яскравими і захоплюючими. Пікова яскравість 600 ніт забезпечує чудову чіткість зображення. Вночі яскравість може знижуватися до 2 ніт. Функція All-Day Eye Care підбирає потужність дисплея відповідно до умов освітлення довкілля для максимально комфортного перегляду.

Стереодинамік OPPO Ultra-Linear Stereo Speaker легко зробить з OPPO A57s домашній кінотеатр. Він покращує відтворення низьких частот і збільшує максимальну гучність, щоб додати вражаючого ефекту до фільмів та ігор, а стереофонічне звукове поле посилює занурення. Режим Ultra Volume збільшує максимальну гучність ще на 44%, щоб допомогти людям із порушеннями слуху. Хоч би який звук відтворювався, Dirac3.0 оптимізує якість звуку, усуваючи різкість і підвищуючи потужність низьких частот.

Довговічний акумулятор ємністю 5000 мАг та 33 Вт швидка зарядка SUPERVOOCTM для чудової надійності

Довговічний акумулятор OPPO A57s ємністю 5000 мАч з 33 Вт швидкою зарядкою SUPERVOOCTM дає користувачам впевненість у тому, що телефон можна використовувати більш вільно. Швидка зарядка заповнює більше 50% заряду батареї за 30 хвилин. Повного заряду вистачає на 15 годин потокового відтворення YouTube або до 12,7 днів у режимі очікування.

Захист від перенапруги та перевантаження струмом забезпечує безпечну швидкість заряджання акумулятора. Датчик температури допомагає регулювати швидкість заряду, щоб батарея не перегрівалася. Режим енергозбереження Super Power Saving Mode контролює швидкість процесора і обмежує програми до найнеобхідніших, щоб останніх відсотків заряду вистачило на кілька годин. Режим Super Nighttime Standby знижує нічне споживання батареї всього до 2%, дозволяючи користувачам позбутися звички заряджати акумулятор щоночі.

 

Подвійна камера 50 Мп зі штучним інтелектом та покращеними функціями для створення привабливих фотографій

OPPO A57s оснащений камерою з надвисокою роздільною здатністю 50 МП, яка використовує біннінг пікселів для створення чітких та деталізованих фотографій з роздільною здатністю 12,5 МП за будь-якого сценарію зйомки. Портретний режим використовує 2 МП датчик глибини для створення ефекту Боке, розмиваючи фон. Фотографії друзів та родичів вигідно відрізняються завдяки 8 МП фронтальній камері та функції AI Portrait Retouching, яка дозволяє фотографу за лічені секунди підправити колір шкіри та деталі для створення ідеальних портретів.

Oppo офіційно представила смартфон A57s з пам’яттю 128 ГБ: ціна та характеристики

Режим Nightscape покращує якість зйомки при слабкому освітленні за рахунок збільшення експозиції та використання обчислювальної техніки з кількома експозиціями. Фільтри Nightscape відкривають нові можливості для творчого самовираження під час зйомки в умовах низького освітлення.

Функція Flash Snapshot оптимізує налаштування камери і дозволяє робити до 46 кадрів у швидкій послідовності, щоб знімки дій завжди виходили чіткими та деталізованими.

ColorOS 12.1 забезпечує підвищену конфіденційність та продуктивність

Privacy Dashboard дозволяє користувачам стежити за програмами, які отримали доступ до особистих даних за останні 24 години. Функція Photo Data Privacy дозволяє видаляти інформацію про місцезнаходження та інші дані з фотографій перед публікацією для підвищення конфіденційності в Інтернеті.

Функція FlexDrop дозволяє запускати програми у спливаючих вікнах, щоб користувачі могли інтуїтивно жонглювати завданнями. Функція “Переклад трьома пальцями”, розроблена спільно з Google Lens, забезпечує переклад тексту на зображенні одним жестом. AI System Booster балансує запущені процеси та системні ресурси для усунення затримок, працюючи з процесором MediaTek Helio G35 для забезпечення бездоганної продуктивності.

Facebook Comments

MOBILZONE

Офіційно анонсовано перші пластикові картки з OLED-екраном: що він дає

Опубліковано

Офіційно анонсовано перші пластикові картки з OLED-екраном: що він дає

Американська компанія Sentry Enterprises розпочала випуск незвичайних банківських карток серії Radiance, оснащених вбудованими OLED-панелями. Розробники розкрили перші подробиці про незвичайний платіжний засіб і розповіли, у чому полягають його переваги для банків та їх клієнтів.

Технічно пластикові картки Radiance нічим не відрізняються від звичайних, за винятком вбудованого в них дисплея, зображення на якому ненадовго спалахує при проведенні транзакцій. За словами представників Sentry Enterprises, таке рішення орієнтоване на банківські організації, які хочуть виділити свій продукт (наприклад, підсвічуванням фірмового логотипу).

З іншого боку, користувачам буде простіше зрозуміти, чи знаходиться картка на потрібній відстані від терміналу для оплати. До того ж для власника картки це теж спосіб виділитися на тлі власників звичайного пластику. Карти Radiance підтримуватимуть платіжні системи Visa або Mastercard. Живлення дисплея здійснюється через NFC-модуль при безконтактній оплаті: цього вистачає на короткочасне підсвічування зображення.

Поки що невідомо, коли саме такі карти стануть доступними користувачам. У Sentry Enterprises ще не назвали своїх перших партнерів, проте повідомили, що картка повністю готова до виходу на ринок.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Скільки людей розшукують у Києві через неявку до ТЦК: цифра дня

Опубліковано

Скільки людей розшукують у Києві через неявку до ТЦК: цифра дня

Понад 5 тисяч військовозобов’язаних чоловіків розшукує столична поліція. Мова йде про тих чоловіків, які отримали повістку і не з’явилися по ній в ТЦК та СП.

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП.

За даними правоохоронців, станом на 1 квітня до поліції надійшло 5387 звернень щодо встановлення місця перебування та доставлення військовозобов’язаних чоловіків та складання відносно них адмінпротоколів.

Водночас поліція Києва наразі встановила місцеперебування зазначених осіб та доставила майже третину з них – 1416 осіб, до ТЦК для складання адміністративних матеріалів.

Слід зазначити, що поліція затримує та доставляє призовників, військовозобов’язаних та резервістів лише тих, хто: порушив правила військового обліку чи законодавство про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Також читайте:

Чоловіки, які мають 3 дітей і більше можуть бути мобілізовані

Президент України підписав новий мобілізаційний закон, який вносить серйозні зміни в мобілізацію українців.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Банки масово закривають відділення в Україні: причини

Опубліковано

Банки масово закривають відділення в Україні: причини

В Національному банку України (НБУ) оприлюднили інформацію про негативну тенденцію закриття відділень банків.

З початку цього року кількість відділень банків у нашій країні значно скоротилися. У перші три місяці 2024 року закрилося 30 фінансових установ і з часом їх встає все більше. Найбільшу кількість довелося закрити банку Crédit Agricole. За квартал він зупинив роботу 12 структурних підрозділів, тобто з початку війни банківська мережа скоротилася майже на чверть.

Також лідирують у скороченні відділень Полтава Банк – 9 відділень та ПриватБанк – 5 відділень.

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетьманцев повідомив, що за даними на 1 квітня 2024 року в Україні працює 5108 банківських відділень.

“Як наслідок, продовжується тенденція скорочення банківських мереж. З початку війни закрито майже чверть відділень”, – сказав представник ВРУ.

Нардеп зазначив, що причини такої ситуації у банківській сфері різні. Однак умовно їх можна розділити на три групи:

• виведення банків з ринку;
• війна (втрата контролю над частиною українських територій та питання безпеки);
• оптимізація бізнес-процесів та технологій (розвиток інтернет-банкінгу, нео-банків, фін-теку, віддаленої верифікації, впровадження штучного інтелекту тощо).

Варто зазначити, що бойові дії, ракетні обстріли російських окупантів та окупація населених районів, призвели до початку масового закриття банків. Вони не мали можливості продовжити роботу в населених пунктах на території окупованих областей.

Банки масово закривають відділення в Україні: причини

Також читайте:

ПриватБанк оцінює доцільність виходу на ринки Німеччини чи Польщі.

ПриватБанк розробив дуже корисний сервіс  “Конверти”

 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Які наслідки будуть, якщо не оновити військово облікові дані у ТЦК за новим законом протягом 60 днів
MOBILZONE4 дні тому

Які наслідки будуть, якщо не оновити військово облікові дані у ТЦК за новим законом протягом 60 днів

Просто вручити папірець не вийде: як тепер мають видавати повістки українцям
MOBILZONE3 дні тому

Просто вручити папірець не вийде: як тепер мають видавати повістки українцям

Українським чоловікам обіцяють швидке оформлення закордонного паспорта
MOBILZONE5 днів тому

Українським чоловікам обіцяють швидке оформлення закордонного паспорта

З'явився список із 30 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, які припинять оновлюватись у 2024-му
MOBILZONE3 дні тому

З’явився список із 30 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, які припинять оновлюватись у 2024-му

HyperOS з квітневими оновленнями безпеки вийшла ще на два смартфони
MOBILZONE5 днів тому

HyperOS з квітневими оновленнями безпеки вийшла ще на два смартфони

41 модель смартфонів Samsung отримає нове оновлення
MOBILZONE5 днів тому

41 модель смартфонів Samsung отримає нове оновлення

Одна з великих соцмереж тепер буду платною
MOBILZONE3 дні тому

Одна з великих соцмереж тепер буде платною: ціна за публікацію постів

Google анонсувала платну версію Chrome: чим вона відрізняється від звичайної
MOBILZONE7 днів тому

Google анонсувала платну версію Chrome: чим вона відрізняється від звичайної

Офіційно представлено дуже дешевий смартфон OPPO A1i: міцний корпус та багато пам'яті
MOBILZONE3 дні тому

Офіційно представлено дуже дешевий смартфон OPPO A1i: міцний корпус та багато пам’яті

Криптовалюти впали в ціні на 10-30 процентів: причина
MOBILZONE5 днів тому

Криптовалюти впали в ціні на 10-30 процентів: причина

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.