З’явився додаток що показує, чи є вдома світло та коли воно включиться

Відключення електрики – це велика проблема на даний час. Планувати роботу, яка пов’язана з доступом до світла наразі практично неможливо. У деяких майже цілий день немає світла. Усі кажуть, що легше пережити відключення електроенергії , якщо є чіткий графік. На даний час в Україні створили додаток, де можна перевірити, чи є світло в тому, або іншому місці. Це може бути ваша домашня, робоча чи будь-яка інша адреса.

Додаток називається “Cвітло” , зараз він доступний лише в Києві і на гаджети Appel , для користувачів Android він наразі недоступний , але розробники над цим працюють і додаток буде розширятися на інші області. Жителі Києва можуть завантажити додаток у девайс. Щоб дізнатися графік відключень, спочатку вам слід ввести адресу, яку ви хочете відстежувати .
Після цього з’являться іконки з назвами локацій, наприклад «дім», «робота», а біля кожної іконки буде маркер, який показуватиме, скільки часу залишилося до вимкнення або ввімкнення світла. Звичайно, якщо місто введе аварійне відключення, то додаток цього не покаже. Але загалом, якщо графіка таки повернеться, додаток буде дуже популярним серед українців. Зараз розробники програми зосереджуються на даних, опублікованих веб-сайтом Yasno.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.